Βαθμολογία

Βασιλόγιαννης: «Η νίκη μας ήταν δίκαιη»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9» της Φθιώτιδας, έκανε ο σκόρερ της νίκης της Λαμίας κόντρα στον Άρη (1-0) Αντρέας Βασιλόγιαννης, ο οποίος μίλησε τόσο για το εν λόγω αποτέλεσμα, όσο και για τον στόχο των Φθιωτών που είναι η άνοδος όπου και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«O Άρης έχει ιστορία, αλλά νομίζω ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη και νικήσαμε δίκαια. Είναι μεγάλη νίκη, οι βαθμοί σημαντικοί, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος. Όντως περάσαμε τα δύσκολα ματς, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Είχαμε μόνο την ήττα με τον Απόλλωνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο.

Να δουλεύουμε καθημερινά, όπως τώρα. Πρέπει να έχουμε διάρκεια. Αυτό θα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο. Έχουμε κάνει δυνατό ξεκίνημα, αλλά να μην ξεγράφουμε τις ομάδες που είναι κάτω από εμάς. Η ομάδα έχει όλα τα στοιχεία για να πάει μπροστά. Είναι συλλογική προσπάθεια που ξεκινά από τον πρόεδρο. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, δεν μας απασχολεί κάτι άλλο.

Προσπαθώ σε καθημερινή βάση να κάνω όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μου. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και έχω βοήθεια από τους συμπαίκτες μου. Νιώθω όμορφα στη Λαμία, εντός και εκτός γηπέδου. Έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα, την πιστεύω και στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε. Ο κόσμος έχει δώσει βροντερό παρών, ειδικά στα ντέρμπι, και μας δίνει ώθηση».