Βαθμολογία

Λεβαδειακός – Πλατανιάς 1-2

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πλατανιάς στη Λιβαδειά. Η ομάδα των Χανίων επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, και έφτασε τους 28 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας μάλιστα στην 7η θέση. Οι "πράσινοι", από την άλλη, παρέμειναν στην 14η θέση με 14 βαθμούς.

Για τον Πλατανιά αυτό ήταν το δεύτερο εφετινό "διπλό" στη Super League, ύστερα από αυτό που είχε κατακτηθεί στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα. Μέχρι και πριν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό είχε σημειώσει τρία γκολ μακριά από την Κρήτη, ενώ στη Βοιωτία σημείωσε δύο! Ο Λεβαδειακός είχε νικήσει τελευταία φορά στις 27 Νοεμβρίου, στο εντός έδρας 3-0 με τον Ηρακλή.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Νιάς, Μεντί, Κουλιμπαλί, Καραχάλιος, Λάτσι (48' Γιουσούφ), Τόνι Σίλβα, Γιακουμάκης, Μάντζιος (56' λ. τρ. Καραμπουέ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Σκαρντοβέλι, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (87' Μαραγκός)σ, Μανούσος (53' Αποστολόπουλος), Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς.

Γκολ: 3' Μενδρινός, 23' Σίγκνεβιτς - 65' πεν. Τόνι Σίλβα.