Βαθμολογία

Επιστροφή Σα Πίντο στον Ατρόμητο

Στον πάγκο του Ατρόμητου επέστρεψε ο Ρικάρντο Σα Πίντο με την αθηναϊκή ΠΑΕ να ανακοινώνει την πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο 44χρονος τεχνικός επιστρέφει στον Ατρόμητο ως το τέλος της περιόδου, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, ενώ παράλληλα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρικάρντο Σα Πίντο (Ricardo Sa Pinto)!

Ο Πορτογάλος τεχνικός που έπειτα από δύο χρόνια επιστρέφει στην ομάδα μας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το τέλος της περιόδου με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Συνεργάτες προπονητή θα είναι οι Rui Mota και Guilherme Gomes.

Αναλυτικά και οι πρώτες δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιστρέφω σε ένα club που μου αρέσει και υπόσχομαι στον κύριο Σπανό και στον κύριο Αγγελόπουλο ότι θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω γιατί άφησα ένα έργο στη μέση από την προηγούμενη θητεία και ήρθε η στιγμή για να το ολοκληρώσω. Από σήμερα ξεκινάμε δουλειά. Το σημαντικό είναι να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να χαιρόμαστε σε κάθε παιχνίδι».