Βαθμολογία

Ανακοίνωση Φωστήρα για την φιλοξενία στην Θήβα

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (6/2) η ομάδα του Φωστήρα για την φιλοξενία που έτυχε στην Θήβα στην αναμέτρηση της Κυριακής (5/2) με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Ουσιαστικά με την ανακοίνωση αυτή οι Αθηναίοι καταγγέλουν την στερεοελλαδίτικη ομάδα καθώς όπως αναφέρουν φίλαθλοι του Φωστήρα που ακολούθησαν την ομάδα τοποθετήθηκαν σε σημείο επικίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα, ενώ αναφέρονται και στις βρισιές των ανθρώπων της Θήβας στους παίκτες και τους παράγοντες της ομάδας του Φονέα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Δεν γνωρίζουμε τίνος πρακτικές ήταν και εάν πρεσβεύουν τον σύλλογο του ΑΟ Θήβας, αλλά τα όσα συνέβησαν σήμερα στον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα δεν τιμούν σε καμία περίπτωση το ποδόσφαιρο. Η φιλοξενία που έτυχε σήμερα η ομάδα μας ήταν επιεικώς απαράδεκτη αφού οι φίλοι του ΦΩΣΤΗΡΑ που είχαν μεταβεί στην Θήβα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα τοποθετήθηκαν σε σημείο που κινδύνευσε η σωματική τους ακεραιότητα σε μεγάλο βαθμό.

Όσο αφορά την συμπεριφορά των ανθρώπων της αντίπαλης ομάδας, θεωρούμε ως σύλλογος ανεπίτρεπτο διοικούντες κατά την διάρκεια του αγώνα να βρίζουν χυδαία προπονητή αντίπαλης ομάδας και μέλη της αποστολής μας. Όσο αφορά τις ταχτικές του τραμπουκισμού, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ έκανε αυτό που μπορούσε στο παιχνίδι του α’ γύρου, ώστε να γίνει ένα ματς χωρίς ένταση και σε αθλητικά πλαίσια, κάτι που δεν σεβάστηκε η διοίκηση της Θήβας που προκάλεσε κατά την ανάπαυλα του αγώνα ένταση χωρίς να υπάρχει λόγος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κύριοι εκείνοι ήθελαν να κάνουν το … κομμάτι τους σήμερα τα κατάφεραν αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.

Ευχόμαστε »καλή» συνέχεια στην ομάδα του ΑΟ Θήβας».