Βαθμολογία

Καταθέτει ένσταση ο Απόλλων Λάρισας

Ένσταση κατα του κύρους της χθεσινής αναμέτρησης με αντίπαλο την Αμβρακία Κωστακιών ετοιμάζεται να καταθέσει μέσα στις επόμενες ώρες η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr οι διοικούντες τον Απόλλωνα θα καταθέσουν, πάντα σε έννομο χρονικό διάστημα, ένσταση κατα του κύρους της αναμέτρησης Αμβρακία Κωστακιών - Απόλλων Λάρισας που έλαβε χώρα στο δημοτικό γήπεδο Άρτας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1.

Με την ένσταση αυτή η λαρισινή ομάδα θα ζητάει την κατοχύρωση του αγώνα υπερ της βάσει του νόμου από τον οποίο η γηπεδούχος ομάδα (Αμβρακία) δεν έχει τμήματα υποδομής στην οικεία ένωση που να αγωνίζονται βάσει και του αντίστοιχου νόμου της ΕΠΟ.

Η ομάδα του Απόλλωνα θα καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και θα περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ που αν είναι θετική θα αυξήσει την διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου στους 3 βαθμούς καθώς η Αμβρακία θα απειλείται με μηδενισμό του συγκεκριμένου αγώνα. Παράλληλα θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και για τις υπόλοιπες ομάδες για να τους επιστραφούν οι χαμένοι βαθμοί από τους αγώνες με την αρτινή ομάδα.