Βαθμολογία

Περήφανος για τους παίκτες του ο Παπαβασιλείου

Εντυπωσιακά είναι τα Χανιά τον τελευταίο καιρό... Βρίσκονται σταθερά σε ανοδική πορεία και την Κυριακή (5/2) πέρασαν και από την Ελευσίνα κερδίζοντας 3-1 τον Πανελευσινιακό

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Παπαβασιλείου μίλησε για τη συγκεκριμένη νίκη στο athlitiko.gr και δεν έκρυψε την ικανοποιησή του για την εικονα της ομάδας του μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Για ακόμη μια αγωνιστική δεν θα σταθώ στο τακτικό και αγωνιστικό κομμάτι διότι το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του, αν και θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις βάσει των κλασικών ευκαιριών που είχαμε. Για την ομάδα μου προέχει η ηρεμία για το επόμενο παιχνίδι, να είμαστε προσηλωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις με μοναδικό στόχο το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Για ακόμα μία αγωνιστική νιώθω υπερήφανος που συνεργάζομαι με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που σε κάθε παιχνίδι βγάζουν ψυχική δύναμη, θέληση και πάθος για να φέρουν την ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα και να κάνουν υπερήφανους τους εαυτούς τους και κατ' επέκταση τον κόσμο των Χανίων. Δεν θέλω να γίνομαι γραφικός, θα είναι η τελευταία φορά που θα το πω, θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Καθημερινά δίνουμε τον δικό μας αγώνα, με πολύ ιδρώτα μέσα από τις προπονήσεις και αυτό που ζητάμε είναι να έρθει ο πληγωμένος κόσμος των Χανίων, να αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε και όλοι μαζί ενωμένοι να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες της ομάδας μας και να τιμούμε την ιστορία των Χανίων».

Για το αήττητο του ΑΟΧ: «Αυτό όπως έχω ξαναπεί οφείλεται ξεκάθαρα στο ότι οι πρωταγωνιστές μου άρχισαν να πιστεύουν στους εαυτούς τους, έχουν φιλοδοξίες και όνειρα στη ζωή τους και μέσα από τη μεγαλειώδη προσπάθεια που κάνουν, είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα δικαιωθούν και όλοι θα είμαστε υπερήφανοι εφόσον συνεχίσουμε με το ίδιο ζήλο και στα επόμενα παιχνίδια».

Για το στόχο που έχει τεθεί: «Στόχος το έχω ξαναπεί είναι σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι που παίζουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μέσα από αυτή την προσπάθεια θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Θέλουμε να βγαίνουμε νικητές στο γήπεδο και κάθε Κυριακή να κοιτάζουμε τη βαθμολογία και να είμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος».