Βαθμολογία

Μπεριτζάς: «Εύχομαι από καρδιάς να επιτευχθούν οι στόχοι»

Ο καταξιωμένος Λαρισαίος τεχνικός κ. Τάσος Μπεριτζάς έκανε την ακόλουθη γραπτή δήλωση με αφορμή το φινάλε της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο Παλαμά (Α’ τοπικό Καρδίτσας). Αξίζει να αναφέρουμε πως ο εν λόγω τεχνικός είχε αναλάβει το περασμένο καλοκαίρι την ομάδα, δημιούργησε ένα ικανότατο ρόστερ με παίκτες Γ’ Εθνικής και σίγουρα ο Παλαμάς παραμένει εντός στόχων μέχρι και σήμερα! Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις για εξομάλυνση της κατάστασης που είχα από τον Πρόεδρο κ. Τινό και τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ, τελικά σήμερα συναποφασίσαμε για το καλό της ομάδας, να αποχωρήσω από την ομάδα που με τόσο κόπο χτίσαμε στην κυριολεξία σχεδόν από μηδενική βάση. Και τούτο για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις στο γήπεδο, που δεν συνάδουν με το ύφος, το ήθος, και την αξιοπρέπεια που με διακρίνουν στη μέχρι τώρα προπονητική μου καριέρα. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και όχι ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ, αποχωρώ οριστικά και αμετάκλητα από την ομάδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται εντός στόχων και μάλιστα στην κρισιμότερη καμπή της μάχης της ανόδου.

Πολλές φορές έφτασα στα πρόθυρα να αποχωρήσω από την ομάδα. Με απέτρεπε κάθε φορά ο σεβασμός μου για την ιστορία του Ατρόμητου Παλαμά, οι διαβεβαιώσεις του Προέδρου κ. Τινού, το ήθος και ο επαγγελματισμός των ποδοσφαιριστών και ο υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος κόσμος, που το όνειρο του ήταν και είναι να δει την αγαπημένη του ομάδα στην Γ ΕΘΝΙΚΗ. Ελπίζοντας ότι όλα θα διορθωθούν, συνέχιζα με υπομονή και επαγγελματισμό να κάνω τη δουλειά μου, επισημαίνοντας στους παίκτες πως, ο μόνος τρόπος για να συσπειρώσουμε τον κόσμο είμαστε εμείς και τα αποτελέσματά μας.

Όμως η συνεχής διοικητική αναταραχή και εσωστρέφεια από την αρχή της χρονιάς που προκαλούσε συγκεκριμένος άνθρωπος, οι προστριβές που είχε με τους ποδοσφαιριστές και η κακή συμπεριφορά του απέναντί τους, οι ευθύνες που επέρριπτε άνευ λόγου και αιτίας σε προηγούμενους παράγοντες, καθώς επίσης και σε όποιον είχε διαφορετική άποψη από τον ίδιο, όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση και αναταραχή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, διχασμός στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και τεχνητό αρνητικό κλίμα απέναντι σε παίκτες και προπονητή (μέχρι και αφισοκόλληση πραγματοποιήθηκε για «λαϊκή συνέλευση» με θέμα την αποπομπή μου). Έτσι εξέλιπε η βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων της ομάδας που είχα θέσει από την πρώτη επαφή μου με τη διοίκηση στις 15 Ιουνίου 2016, δηλαδή η συσπείρωση όλων για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ και μόνο γι’ αυτόν.Εύχομαι και ελπίζω να μην επιτρέψουν οι πολλοί σε έναν άνθρωπο, να καταστρέψει την προσπάθειά τους.

Επιθυμώ να εκφράσω τις δημόσιες ευχαριστίες μου προς τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα το φετινό καλοκαίρι υπό αντίξοες συνθήκες και ιδιαίτερα τους κ.Τινό Γεώργιο, Τζέλη Γεώργιο, Καραδήμο Σωτήριο και Εκλησιάρχη Απόστολο, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης που με τίμησαν με την επιλογή τους ως προπονητή της ομάδας του ΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ με βάση ένα πλάνο που καταστρώθηκε με στόχο η ομάδα να κατακτήσει το κύπελο της ΕΠΣΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και την άνοδο στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ.

Πολλές ευχαριστίες οφείλω στους συνεργάτες μου Γιάννη Παπαϊωάννου και Λεωνίδα Κιόρογλου και σε όλους τους ποδοσφαιριστές, για την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό που έδειξαν στον φετινό σχεδιασμό, τους στόχους και τον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας της ομάδας, δείχνοντας μεγάλη υπομονή. Είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους. Εύχομαι από καρδιάς να επιτευχθούν οι στόχοι.

Με τιμή

Μπεριτζάς Τάσος

Προπονητής ποδοσφαίρου