Βαθμολογία

Ενρίκε: «Νιώθω ότι είμαι καιρό εδώ... »!

Πολυτιμότερος στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε ο Πέδρο Ενρίκε του ΠΑΟΚ, ο οποίος μίλησε για το τέρμα που πέτυχε αλλά και για την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για την πρώτη του εντύπωση από την Τούμπα και τις αλλαγές της ομάδας: «Αρχικά, στα δυο λεπτά είχα μείνει εντυπωσιασμένος. Τραγουδούσε όλο το γήπεδο! Δε νομίζω ότι θα πρέπει να σταθούμε στις αλλαγές. Δεν είμαστε μια ομάδα που έχει απλά 11 παίκτες. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και ο καθένας μπορεί να μπει μέσα και να αλλάξει το παιχνίδι. Αυτό είναι από τα καλά στοιχεία που έχει η ομάδα. Για αυτό το λόγο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, όχι μόνο σε αυτούς που έπαιξαν σήμερα».

Ρωτήθηκε για το αν του είπε κάτι ο Βλάνταν Ίβιτς: «Πριν από το παιχνίδι, μίλησε σε όλους μας, είπε ότι πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Εμένα πριν μπω μου είπε να είμαι ήρεμος και το παιχνίδι θα έρθει σε μένα».

Για το τι τον έχει βοηθήσει να μπει δυνατά από την αρχή στην ομάδα: «Εγώ στέκομαι στο γεγονός ότι όλα τα παιδιά, είναι εξαιρετικά και οι Έλληνες και οι ξένοι. Με το που ήρθα με έκαναν να νιώσω ότι είμαι καιρό στην ομάδα. Είναι εξαιρετικό το κλίμα. Για να προσαρμοστεί ένας παίκτης χρειάζεται και το καλό κλίμα εκτός γηπέδου και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το ρόλο του στον ΠΑΟΚ που φαίνεται να είναι διαφορετικός σε σχέση με αυτόν που είχε στην Ρεν: «Στη Ρεν πέρασα δυόμιση χρόνια. Την πρώτη χρονιά έπαιζα πολύ, μετά υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση μου. Δε μπορούσα να βρω συνέχεια σε παιχνίδια. Αυτό είναι το σημαντικό, να υπάρχει αγωνιστική ροή. Εδώ πιστεύω ότι θα υπάρχει αυτό και πιστεύω επίσης, ότι θα πετύχουμε και τους στόχους της ομάδας»