Βαθμολογία

Χωρίς πρόβλημα κόντρα στη Γιάννουλη ο Αχιλλέας (PICS)

Με τρία τέρματα έναντι ενός του αντιπάλου, ο Αχιλλέας Φαρσάλων «πέρασε» από την έδρα της Δήμητρας Γιάννουλης για την Α' ΕΠΣΛ.

Στο 22' ο Θώμος για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 28' μετά από φάουλ του Ντεμπεγλέρα, ο Παλάσκας έφερε το ματς στα ίσια. Στο 32' ο Ρέψης με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2. Στο 42' ο Παλάσκας κέρδισε το πέναλτι από τον Ντούφα, εκτέλεσε ο Βούλγαρης και έκανε το τελικό 1-3.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν ώστε να μπορέσουν να ανατρέψουν την κατάσταση, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο 73' σε φάουλ από πολύ καλό σημείο για τους γηπεδούχους, εκτέλεσε ο Κωταρέλας, η μπάλα κόντραρε στα σώματα, ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Δείτε τις συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Βάϊος, Μπάμπαλης, Αμπατζίδης (63' Καραγιώργος), Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Σπανός, Ματζαφλάρας (46' Κωταρέλης), Γκατζούλης, Χατζηγρηγορίου, Μπαρούτας (46' Μπελάγιας)

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλας, Περήφανος, Κακαζούκης, Κουμπούρας, Οικονόμου, Ντεμπεγλέρας, Παλάσκας, Μανιώτης, Ρέχης (69' Λόλας), Νάστας (78' Πετράκης), Βούλγαρης, (63' Κοντοβάς)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπουρουζήκας, πρώτος βοηθός ο Καρακώστας και δεύτερος ο Αρχοντής

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς το Athleticlarissa.gr: