Βαθμολογία

«Πέρασε» από τον Τύρναβο ο Αετός Αμυγδαλέας (PICS)

Πολύτιμη νίκη στην έδρα του Αστέρα Τυρνάβου πήρε ο Αετός Αμυγδαλέας, με σκόρερ του μοναδικού τέρματος που σημειώθηκε στην αναμέτρηση τον Υφαντή.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, κυρίως κέντρου, με δυνατές μονομαχίες. Στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκαν πιο δυνατά οι φιλοξενούμενοι και έτσι στο 5' το κόρνερ εκτέλεσε ο Αντωνόπουλος, ο Δημητρέλης έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση και έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε με τον Αστέρα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Γκαραγκούνης Λ. ξέφυγε από την άμυνα, έκανε το σουτ μόνος του, απέκρουσε όμως ο Κωνσταντίνου. Στο 18' ο Μπαντής Γ. εκτέλεσε το φάουλ και ο Γαλάνης από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 27' καλό σουτ από τον Καρακώστα μέσα από την περιοχή, έσωσε ο Πολύζος πριν η μπάλα φτάσει στα δίχτυα. Στο 35' σπουδαία επέμβαση του Κωνσταντίνου που έπεσε για να σταματήσει την επέλαση του Γκαραγκούνη Λ. Ο Αετός Αμυγδαλέας στο 40' με το σουτ του Πίρε έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά. Στο 46' ο Γκαραγκούνης Σ. βρέθηκε τετ α τετ, η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Στο 48' ξανά ο ίδιος έκανε τη σέντρα και ο Τάκης έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 50' όμως μετά από ωραία ενέργεια του Υφαντή και σουτ έξω από την περιοχή έγινε το 0-1. Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει ώστε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 60' ο Μπαντής έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 75' φάουλ του Αντωνόπουλου για τους φιλοξενούμενους, την κεφαλιά πήρε ο Πολύζος, η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Στο  85' κεφαλιά από τον Καρακώστα με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 89' το καλό σουτ του Καραγκούνη Σ. έδιωξε ο τερματοφύλακας.

Δείτε τις συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Πάσιος Β., Γαλάνης, Λάζος, Γκαραγκούνης Χ., Καρακώστας, Τάκης (65' Καραγκούνης Ε. - 80' Φουντούνας), Γκαραγκούνης Σ., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ., Καραγκούνης Λ.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Πρίφτης (46' Σκούπρας), Πολύζος, Υφαντής, Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Ανδιανόπουλος (60' Λουκανίκας), Δημητρέλης (48' λόγω τραυματισμού Κουρούκας), Πίρε

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκαραβέλης, πρώτος βοηθός ο Δήμου και δεύτερος ο Τσιρογιάννης

*Η διοίκηση του Αετού Αμυγδαλέας ευχαριστεί τον Αστέρα Τυρνάβου για την άψογη φιλοξενία και την διαιτητική τριπλέτα.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς το Athleticlarissa.gr από την εν λόγω αναμέτρηση: