Βαθμολογία

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-2

Πέδρο Ενρίκε και Πρίγιοβιτς δεν άργησαν να βάλουν τη δική τους «σφραγίδα» στην Τούμπα και οδήγησαν τον ΠΑΟΚ σε μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-2.

Ο Δικέφαλος, άργησε να βρει ρυθμό, με τον Αστέρα, που έπαιξε άνετα και χωρίς σκοπιμότητες να είναι ανοίγει το σκορ στο 17’ με τον Μιχάλη Μανιά να επιστρέφει στα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά το πέρασμά του από το Βέλγιο, ενώ στο 11’ ο Τσιλιανίδης είχε απειλήσει με κεφαλιά την εστία του Γλύκου.

Ο  Εβγέν Σάκχοφ ισοφάρισε για τον Δικεφάλο στο 28’, ωστόσο το μισό γκολ, ανήκε στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έκανε εκπληκτική ενέργεια και σέντρα.

Στο 71' ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με ένα καταπληκτικό σεντερφορίσιο γκολ, άνοιξε λογαριασμό και στο πρωτάθλημα και με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα, βάζοντας τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση 80' ο Αστέρας Τρίπολης, βρήκε σφυγμό και αντέδρασε φέρνοντας το παιχνίδια στα ίσια, με τον Μιχάλη Μανιά να είναι και πάλι ο σκόρερ των Αρκάδων, με τον Ελληνα επιθετικό με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από καταπληκτική σέντρα του Κώτσιρα, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου Γλύκου να αντιδράσει.

Κι όμως ο ΠΑΟΚ παρά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης είχε και πάλι απάντηση με τον Πρίγιοβιτς αυτή τη φορά να δίνει την ασίστ και τον Ενρίκε με ωραίο σουτ να μη λαθεύει να πετυχαίνει το 3-2 και να παίρνει τη δική του γλυκιά εκδίκηση για τις αποκρούσεις του Ντοναρούμα, με τον Βραζιλιάνο να πανηγυρίζει έξαλλα μπροστά από το πέταλο της Θύρας 4 το πρώτο του γκολ με τα "ασπρόμαυρα".

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας (46’ Ενρίκε), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (87' Χαρίσης), Μυστακίδης, Κουλούρης (69’ Πρίγιοβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Σελίν, Χαμντανί, Κώτσιρας, Δημούτσος (66’ Φαρίνα), Τσουκαλάς, Μάσα (79' Στανισάβλιεβιτς), Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος (46’ Ιγκλέσιας), Μανιάς.