Βαθμολογία

Πανιώνιος - Ξάνθη 2-0

Νίκη που του δίνει το δικαίωμα να παραμείνει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα σημείωσε σήμερα (5/2) ο Πανιώνιος απέναντι στην Ξάνθη με 2-0 στην Νέα Σμύρνη για την 19η αγωνιστική της Super League.

Οι "κυανέρυθροι" του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν εμφανώς ανώτεροι των Θρακιωτών τους οποίους νίκησαν με 2-0 και έφτασαν τους 35 βαθμούς όντας στην 2η θέση ισόβαθμοι του ΠΑΟΚ, ενώ οι Θρακιώτες με 32 είναι στην 4η θέση ισόβαθμοι του Παναθηναϊκού με τον οποίο υπερτερούν λόγω της νίκης τους στην Λεωφόρο.

Η ομάδα του Πανιώνιου άνοιξε το σκορ στο 22' με ένα εκπληκτικό γκολ του Κόρμπου ο οποίος αφού άδειασε τον Βασιλακάκη, κατάφερε να ξεφύγει από την επίβλεψη τριών αντιπάλων και με ένα σκαφτό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Ξάνθης για το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, ενώ στο 42' η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντε Λούκας.

Στο 65' ο Πανιώνιος έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεν, ένα πέναλτι που το κέρδισε ο Μαχμούτοβιτς σε αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Καρασαλίδη με τους "κυανέρυθρους" ουσιαστικά να κλειδώνουν και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (79' Λάμπρου), Φούντας (53' Μαχμούτοβιτς), Μασούντ (90' Σαββίδης), Μπεν.

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Ράνος (45' Μεχία), Φλίσκας, Λάζιτς (63' Γιουνές), Λισγάρας.