Βαθμολογία

ΑΕΚ - Βέροια 6-0

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ την σημερινή (5/2) αναμέτρηση της με αντίπαλο την Βέροια στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Super League.

Η Ένωση που δείχνει πολύ καλό πρόσωπο με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της νίκησε την άμοιρη Βέροια με 6-0 και έφτασε τους 29 βαθμούς με την Βέροια να παραμένει ουραγός της βαθμολογίας με 13.

Στο 12' ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος σημείωσε το 2-0. Στο 25' ο Μάνταλος πέτυχε το 3-0, ενώ πριν ακόμα κλείσει το ημίχρονο η ΑΕΚ είχε φτάσει και στο 5-0 με το αυτογκόλ του Τομάς (36') και του Βράνιες (41'). Η ομάδα του Χιμένεθ κατέβασε ταχύτητα στην επανάληψη και απλώς έφτασε στο 89' στο τελικό 6-0 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Χριστοδουλόπουλου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος (54’ Κολοβέτσιος), Ντίντακ (54’ Βινίσιους), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Αραούχο (68’ Πατίτο), Πέκχαρτ.

Βέροια (Αποστόλος Τερζής): Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί (46’ Ασίγκμπα), Μελίσσης, Αντονιάν (71’ λ.τ. Σισοκό), Γκονζάλες, Μπαλάφας, Άρτσε (58’ Στόιτσεφ), Κάλβο, Σαρπόνγκ, Καπετάνος.