Βαθμολογία

Μοιρασιά βαθμών στην Νέα Πολιτεία (PICS)

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και τον Τύρναβο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ένα δίκαιο αποτέλεσμα για τις δυο ομάδες που είχαν από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με την Αστραπή να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος και τον Τύρναβο καλύτερο στο δεύτερο. Οι γηπεδούχοι θέλαν την νίκη προκειμένου να εκμεταλλευόντουσαν και το "2" στο Μακρυχώρι, όμως δεν τα κατάφεραν, ενώ από την άλλη ο Τύρναβος που διαθέτει παίκτες με εμπειρία για το πρωτάθλημα αυτό, έφυγε με έναν βαθμό από την έδρα της Νέας Πολιτείας που παρουσιάζεται βελτιωμένη στα τελευταία ματς καθώς πλέον δεν της αρκούν οι καλές εμφανίσεις αλλά και οι βαθμοί.

Καλύτερη στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κώστα Τσότσου απείλησε μόλις στο 1' με το συρτό σουτ του Αλεξόπουλου από πλάγια δεξιά και την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από την εστία, ενώ στο 12' ο Φούντας έκανε σουτ από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να φεύγει κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης στο 21' βρέθηκε απέναντι από τον Γραβάνη όμως έκανε χλιαρό σουτ που μπλόκαρε ο πορτιέρο του Τυρνάβου.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν βέβαια να ανοίξουν το σκορ στις δυο ευκαιρίες τους στο 35' και το 37' με τον Πατσιωτό ο οποίος αρχικά στο 35' έκανε σουτ από κοντά που μπλόκαρε ο Μπρέλλας, ενώ δυο λεπτά αργότερα πάλι με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και απείλησαν στο 61' με τους Τζιόλα, Καμπέτα, ενώ ένα λεπτό αργότερα μακρινό σουτ του Γκαντρή πέρασε δίπλα από την εστία. Στο 82' ο Ροντούλης είχε σουτ στο εξωτερικό δοκάρι, ενώ στο 90' καλό σουτ του Τζιόλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Λόλα στις καθυστερήσεις με τον Τζιόλα να κάνει χλιαρό πλασέ και την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι.

Διαιτησία: Χήτος (Παπαδημητρίου, Γκαρέλης).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Χασιώτης, Παπαμάνος, Σιάρκος, Παντζέλας, Βενέτης, Καλτσάς (86' Ραμάι), Κυριάκος, Φούντας, Αλεξόπουλος (46' Μπέτσης).

Τύρναβος (Χρήστος Λόλας): Γραβάνης, Ροντούλης, Γκαντρής (86' Κοκόμπελης), Καρακάνος, Αυλογιάρης, Πατσιωτός, Ντονούδης (81' Γανός), Βλιώρας, Καλέσης Χ. (72' Μπάνος), Τζιόλας, Γκαμπέτας.