Βαθμολογία

Πέντε κίτρινες με Κέρκυρα, τέταρτη για Γκόλια

Με πέντε κίτρινες κάρτες ολοκληρώθηκε για την ΑΕΛ η χθεσινή (4/2) αναμέτρηση της με αντίπαλο την Κέρκυρα στο AEL FC ARENA για την 19η αγωνιστική της Super League.

Την κίτρινη κάρτα του ρέφερι Ζαχαριάδη αντίκρισαν κατα σειρά οι Μίλος Ντέλετιτς, Νίκο Βαρέλα, Δημήτρης Καπός, Λελογκονόλο Μασαλέσα και Νίκος Γκόλιας.

Για τον τελευταίο η χθεσινή κίτρινη ήταν η τέταρτη φετινή κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΛ τα οποία κατα σειρά είναι με Ολυμπιακό (εκτός έδρας), Λεβαδειακό (εντός έδρας), ΑΕΚ (εκτός έδρας), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός έδρας). Θυμίζουμε ότι ο νεαρός αμυντικός είχε δεχθεί κίτρινες στα παιχνίδια με Λεβαδειακό εκτός, ΑΕΚ εντός και Ατρόμητο επίσης εντός.

Τις πέντε κίτρινες έφτασε ο Μίλος Ντέλετιτς μετά από αυτές με Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας, Πλατανιά εκτός, Βέροια εκτός και στο εντός με την χανιώτικη ομάδα, ενώ για τον Νίκο Βαρέλα ήταν η δεύτερη κίτρινη, με την πρώτη να είναι στο εντός έδρας 0-0 με τον Πλατανιά. Τέλος για τον Δημήτρη Καπό και τον Λελογκονόλο Μασαλέσα οι χθεσινές κίτρινες ήταν οι πρώτες τους στην φετινή Super League.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες των παικτών της ΑΕΛ:

Φάρκας: 6

Φατιόν: 5

Γιοβάνοβιτς: 5

Ναζλίδης: 5

Ντέλετιτς: 5

Ρέντζας: 4

Γκόλιας: 4

Αναστασόπουλος: 3

Ικάουνιεκς: 2

Θεοδωρόπουλος: 2

Βαρέλα: 2

Αβραάμ: 1

Κουτσιανικούλης: 1

Ξενοδόχοβ: 1

Γκαγιέχο: 1

Καπός: 1

Μασαλέσα: 1

Αναλυτικά και οι κόκκινες:

Ουρτάδο: 1

Γιοβάνοβιτς: 1

Ντοντό: 1