Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία για την κ-20

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (5/2) αναμέτρηση της κ-20 της ΑΕΛ με αντίπαλο την Κέρκυρα στο γήπεδο των Φαρσάλων για την 19η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα έπαιξε πολύ καλά στην αναμέτρηση και θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη απέναντι στους Φαίακες, αλλά στάθηκε άτυχη στην φάση του 60' όταν ο Χατζής με σουτ σημάδεψε το δοκάρι.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Κουτογλίδης, Μακρής, Καλούσης, Καλφούτζος, Κυρίτσης Γ.,  Αναγνώστης, Κυρίτσης Θ. (75' Γεωργακόπουλος), Καραλούλης, Παπαγεωργίου (65' Νούσιος), Τζέκα (83' Δερμιτζάκης), Χατζής.

Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Βαρσαμίδης, Τρεπεκλής, Τζατζανάς, Γκίτσης, Μοτσοβίλα, Κυζιρίδης, Τσάνης (54′ Νάκας), Βλάχος (74′ Γκερέκος), Μίσκου, Ζαΐμι, Λάμπογλου.

Σε δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr ο προπονητής της κ-20 της ΑΕΛ Μίλτος Ζιάκας αναφέρθηκε στις κακές καιρικές συνθήκες στις οποίες διεξήχθη η σημερινή αναμέτρηση, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στην φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα για παραγωγή παικτών που θα αποτελέσουν το αύριο της μεγάλης ομάδας της ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ζιάκα:

«Αγωνιστικήκαμε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες με πολύ αέρα και ήταν δύσκολο να μπορέσεις να κάνεις κάτι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, απέναντι σε μια καλή ομάδα την οποία η ΑΕΛ είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο. Εμείς πλέον έχουμε πάει σε άλλη λογική με παιδιά μικρότερα σε ηλικιά και να έχουμε ως στόχο την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Να κάνουμε δηλαδή ότι γίνεται σε όλες τις προηγμένες χώρες στον τομέα αυτό και μέσα από αυτό να παράγουμε παίκτες που θα είναι το αύριο της ΑΕΛ. Με πολύ απλά λόγια παίκτες που θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν στην ΑΕΛ και να έχουν μέλλον, όχι παίκτες να παίξουνε και να μην έχουν το ανάλογο μέλλον».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ