Βαθμολογία

Απίστευτο και όμως ελληνικό!

Απίστευτο και όμως...ποδοσφαιρικά ελληνικό! Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου της Γ Εθνικής ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Εθνικό, ωστόσο η εν λόγω αναμέτρηση συνεχίζει να απασχολεί για λόγους πέραν του καθαρά ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι.

Όπως έγινε γνωστό, πραγματοποιήθηκε εισαγγελική παρέμβαση από τον Αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας για το γεγονός ότι ο τελικός διεξήχθη στο γήπεδο της Άμφισσας το οποίο δεν είχε άδεια διεξαγωγής αγώνων.

Με τους Προέδρους των δύο ομάδων και τον Υπεύθυνο της ΕΠΣ Φωκίδας να καλούνται να δώσουν εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για το λόγο για τον οποίο διεξήχθη εκεί ο τελικός.

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και το παράλογο ακόμα πιο εξωφρενικό, είναι ότι ο τελικός είχε οριστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και στον ..τάκο βγαίνουν οι δύο σύλλογοι λες και φταίνε αυτοί για τον ορισμό ενός αγώνα που έχει να κάνει καθαρά με την Ομοσπονδία. Σχεδόν τρία χρόνια μετά -λοιπόν – βγαίνει στην επιφάνεια ένα θέμα για το οποίο ξεκάθαρα καμία ευθύνη δεν φέρουν οι δύο σύλλογοι.

topiko24.gr