Βαθμολογία

Πάει για Τζελέπη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες του Πανθρακικού που ακόμη δεν έχουν βρει την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη και μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι αυτή του Γιώργου Τζελέπη.

Πρόκειται για τον 17χρονο τερματοφύλακα που έκανε ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το καλοκαίρι έφτασε στα γραφεία των Θρακιωτών πρόταση από την Ελλάς Βερόνα, η οποία απορρίφθηκε.

Ο Τζελέπης είναι ένα παιδί που το παρακολουθούσαν στενά όλες οι μεγάλες ομάδες, αλλά προς το παρόν καμία τους δεν έχει κάνει κίνηση. Αντιθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr ο ΠΑΣ Γιάννινα του έχει χτυπήσει την πόρτα και τον έχει ενημερώσει πως βλέπει ζεστά την περίπτωσή του.

Εννοείται πως θέλει αρκετή δουλειά για να σταθεί σε επίπεδο πρώτης ομάδας παρά τα καλά στοιχεία του, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο Χρήστος Τσελιόπουλος, ένας από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων της κατηγορίας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να κάνουν τις τελικές συζητήσεις τους μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έτσι εξελίξεις θα υπάρχουν προσεχώς στο συγκεκριμένο μέτωπο. Να σημειωθεί, πάντως, ότι οι Ηπειρώτες δεν παίζουν... μπάλα μόνοι τους σε αυτή την υπόθεση.