Βαθμολογία

Πετράκης: «Μετά την ισοφάριση έγειρε η πλάστιγγα»

Βαθμό κόντρα σε έναν ακόμη δύσκολο αντίπαλο πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (4/2) ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό και έμεινε έτσι στο -5 από την πεντάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στην ποιότητα που έδωσαν στους «πράσινους» κάποιες επιπλέον λύσεις τους, παραδέχτηκε πως μετά την ισοφάριση η ομάδα του είχε προβλήματα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κόπωση. Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, παίζαμε με μια ομάδα που δεν χρειάζεται να πούμε τι σημαίνει. Ο χαρακτήρας και η νοοτροπία τους ήταν διαφορετικοί σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα. Μπήκαν κάποιοι παίκτες που του έδωσαν ποιότητα. Εμείς κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, πιέσαμε ψηλά, καταφέραμε να προηγηθούμε. Μόνο 1-2 φορές μας βρήκαν στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά η προϋπόθεση δεν έγινε ευκαιρία. Μέχρι το 56' διαχειριζόμασταν καλά το ματς, αλλά μετά έγειρε η πλάστιγγα και θα μπορούσε και ο Παναθηναϊκός να μας βάλει γκολ, όμως κι εμείς είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ζάιρο. Παίζαμε σε δύσκολες συνθήκες και σε δύσκολο γήπεδο, γι’ αυτό ακόμα και ο βαθμός ήταν σημαντικός».

Για το αν επηρέασε το Κύπελλο, στερώντας του κάποιες λύσεις: «Δεν νομίζω ότι μας επηρέασε, μόνο δύο παιδιά που είχαν παίξει ολόκληρο το ματς Κυπέλλου, έπαιξαν και σήμερα, οι Μιχαήλ και Κούτρης, οι άλλοι είχαν παίξει λίγο ή καθόλου. Η εικόνα και στα δύο ματς ήταν πολύ καλή, παρά τις πολλές αλλαγές που είχαμε στις ενδεκάδες μας με Πλατανιά και Παναθηναϊκό».

Για το αν ξέμεινε η ομάδα του από δυνάμεις στο τέλος: «Είδατε εσείς να ξεμένουμε; Δεν θα συμφωνήσω. Μην ξεχνάτε, βέβαια, ότι παίζουμε σ' αυτό το γήπεδο που είναι σαν να παίζουμε 1,5 αγώνα κάθε φορά και όχι μόνο έναν. Δημιουργούνται επιβαρύνσεις. Το να βγει και λίγη κούραση είναι μέσα στο παιχνίδι».

Για τη διαιτησία και τις φάσεις του πέναλτι του Μαμπουλού και της αποβολής του Μολέδο, που δεν δόθηκαν: «Μην μου ξανακάνετε ερώτηση για τη διαιτησία, δεν έχω τοποθετηθεί ποτέ εδώ και 3 χρόνια».

Για την αλλαγή του Κούτρη: «Είχε παίξει 120 λεπτά στο Κύπελλο, απλώς είχε κάποιες κράμπες και λογικό ήταν ότι κουράστηκε».