Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Θα δούμε αν θα έρθουν άλλοι παίκτες»

Μπορεί να κρατήσει την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και να στηριχτεί σε αυτή, αλλά το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι πως για άλλο ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μένοντας στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ του Σαββάτου (4/2).

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε πως η ομάδα του αδικείται από την ισοπαλία και στη συνέχεια άφησε ανοιχτό το εάν θα γίνουν μεταγραφές μετά και τις επιστροφές διεθνών και τραυματιών. Αναλυτικά όσα είπε:

«Σ' ένα αναμενόμενα κακό γήπεδο έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, δούλεψαν πολύ στο γήπεδο, δημιούργησαν ευκαιρίες και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Πήγαμε καλά στο α' μέρος. Μ' ένα ατομικό, αλλά και διαιτητικό λάθος μείναμε πίσω στο σκορ και έπρεπε να δουλέψουμε πολύ στο γήπεδο για να το γυρίσουμε. Κάναμε ευκαιρίες, δεν πήραμε τη νίκη, αλλά η εικόνα που είχαμε ως ομάδα μάς δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ήρθαν και κάποια παιδιά τις τελευταίες μέρες από Εθνικές και γυρίσουν και τραυματίες και θα δουλέψουμε για να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα αποτελεσμάτων στη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ, που είναι μια καλή ομάδα με καλό προπονητή».

Για τη σημερινή διαιτησία: «Για τη διαιτησία δεν έχω να πω κάτι, αφού βγήκε ανακοίνωση από την ΠΑΕ».

Για το αν βοήθησαν οι επιστροφές Εμποκού-Κουλιμπαλι: «Με τις προσθήκες και με την επάνοδο τραυματιών θα αυξηθούν οι επιλογές μας και θα κάνουμε καλή ομάδα. Οι παίκτες έχουν την ικανότητα και την ποιότητα».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Θα δούμε αν θα έρθουν άλλοι παίκτες. Το ρόστερ μας είναι συγκεκριμένο και είναι αυτό που είναι».

Για τον Τελάντερ και την αλλαγή του: «Αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, είναι ένα παιδί που ταλαιπωρήθηκε κέρδισε με το σπαθί του τη θέση στην ενδεκάδα. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Πήρε συνεχόμενα ματς και σε τέτοιο γήπεδο δεν είναι δύσκολο να τραυματιστεί κάποιος».

Για την έλλειψη λύσεων στην επίθεση: «Δεν νομίζω ότι έχουμε έλλειψη λύσεων. Μπορούν να παίξουν εκεί και οι Χατζηγιοβάννης, Κλωναρίδης, Βλαχοδήμος».