Βαθμολογία

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Μυραϊκός (PICS)

Η ομάδα του Μυραϊκού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην ταβέρνα του Γεωργόπουλου όπου ακολούθησε γεύμα. Εκτός απ τους ποδοσφαιριστές μας το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακουλης, οι Αντιδήμαρχοι Χατζούλης Αχιλλέας και Καλέτσιος Σπύρος και οι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας Ψαρούλης Γιώργος και Παναγούλης Κώστας.

Επίσης τίμησαν την ομάδα με τη παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ Βασίλης Μητροδήμος, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΛ Μπουχλαριώτης Δημήτρης, ο πρόεδρος της ομάδας του Χειμαδίου Λίταινας Μιχάλης και ο Κουτσογιάννης Κωνσταντίνος. Εκεί ήταν και ο πρόεδρος του αδελφού σωματείου μπάσκετ Νίκαια 2012 Θοδωρής Μπαντούλης καθώς και ο φροντιστής του Παναγροτικού Λυμτσιούλης Δημήτρης.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του μεγάλου μας χορηγού Ακριβούλη Σπύρο. Η ομάδα ευχαριστεί τον Μανώλη Ζεικο και τον Δημήτρη Μπουχλαριώτη για την χορηγία των κρεάτων της βραδιάς.

Για ακόμη μια φορά η ομάδα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τις επιχειρήσεις της Νίκαιας κυρίως και όχι μόνο για την οικονομική στήριξη μέσω των διαφημίσεων στο ετήσιο ημερολόγιο και άλλων χορηγιών και όλο τον κόσμο της Νίκαιας που είναι δίπλα όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης η ομάδα ευχαριστεί ξανά τους μεγάλους χορηγούς για πάνω από μια δεκαετία Σπύρο Ακριβούλη και Γιώργο Πασχούδη.