Βαθμολογία

Πέρασε από την «Πέλα» το Μελισσοχώρι... (PICS)

Τη νίκη με σκορ 2-0 κατάφερε να πάρει το Μελισσοχώρι στην έδρα της Πελασγιώτιδας.

Πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ μπήκε το Μελισσοχώρι όταν μετά από φάουλ του Λιάνγκα ο Ζαφειρίου με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 15' καλή κεφαλιά του Ζαφειρίου έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο ίδιο λεπτό για την «Πέλα» το σουτ του Μαροσούλη απέκρουσε ο Κουκούτσης. Στο 20' το σουτ του Βογιατζή πήγε λίγο άουτ. Στο 30' το σουτ του Ζαφειρίου έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 35' ο Νούσιας βρέθηκε τετ α τετ και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-2. Στο 38' ο Έξαρχος έκανε το πλασέ, μπλόκαρε όμως ο Κουκούτσης. Στο 40' το σουτ του Πουλιάνα έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη πίεσε η «Πέλα» για την ισοφάριση και στο 46' ο Μαροσούλης έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και έφυγε πλάγιο άουτ. Στο 80' καλή σέντρα-σουτ του Νούσια η μπάλα κόνταρε  σε αμυντικό και βγήκε κόρνερ.

Δείτε τις συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:

Πελασγιώτιδα (Bασίλης Δραγατσίκης): Ξύτσας,Τέλιος, Κιός,Καραβέλης Θ., Γκότζος, Κατράνας, Γελαλής, Έξαρχος (82' Ντάφης), Μαροσούλης, Δαμασιώτης, Πουλιάνας (67' Γκαραβέλης Β.)

Μελισσοχώρι (Ηλίας Αράπης): Κουκούτσης, Αβδουλάς, Λόζος, Σδράλης, Τζεμολάρι, Καραπέτσας, Λιάνγκας, Νούσιας, (87' Βαλόζος), Βογιατζής (77' Χατζής), Μπακόλας (84' Σαμαράς), Ζαφείριου

Διαμαντής ο διαιτητής, πρώτος βοηθός ο Δεδικούσης και δέυτερος Καραμπούλας

*Η ομάδα του Μελισσοχωρίου ευχαριστεί την διοίκηση της Πελασγιώτιδας για την άψογη φιλοξενία.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς το Athleticlarissa.gr: