Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Κρατάμε την άμεση αντίδραση και τον βαθμό»

Στην άμεση αντίδραση της ομάδας του στο γκολ της ΑΕΛ στάθηκε με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός των Κερκυραίων αναφέρθηκε επίσης και στην ευκαιρία του Γεωργίου στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αναφέρθηκε στο επόμενο ματς με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο νησί, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα στην ΑΕΛ.

Τέλος σε ερώτηση του athleticlarissa σχετικά με την υπόθεση παραμονή και στους πόσους βαθμούς θα κριθεί ο νεαρός τεχνικός την οριοθέτησε στους 30-32 βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γρηγορίου:

«Σημαντικό και για τις δυο ομάδες το σημερινό παιχνίδι. Εμείς είχαμε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Γεώργιου να κάνουμε το 0-1, δεν τα καταφέραμε προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και χωρίς να μας απειλήσει ιδιαίτερα ο αντίπαλος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Κρατάμε την άμεση αντίδραση στο γκολ που δεχτήκαμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ανταποκρίθηκαν πλήρως σε αυτή την δύσκολη για εμάς εβδομάδα.

Κρατάμε τον βαθμό γιατί πλέον σε ισοβαθμία έχουμε το πάνω χέρι στην ισοβαθμία και κοιτάμε το επόμενο πολύ σημαντικό για εμάς παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου και εύχομαι καλή συνέχεια στην Λάρισα μιας και η καταγωγή μου είναι από εδώ».

Σε ερώτηση του athleticlarissa.gr για το πόσοι βαθμοί θα κρίνουν την παραμονή είπε:

«Πιστεύω 30-32 βαθμοί»