Βαθμολογία

Τσιώλης: «Η ΑΕΛ δεν θα κινδυνέψει»

Παρά το δύσκολο σημερινό (4/2) αποτέλεσμα της ΑΕΛ απέναντι στην Κέρκυρα και την ισοπαλία με 1-1 ο Σάκης Τσιώλης εμφανίστηκε αισιόδοξος στην συνέντευξη τύπου λέγοντας ότι η ομάδα δεν θα κινδυνέψει.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός χαρακτήρισε κακό το σημερινό αποτέλεσμα, ανέφερε ότι η ομάδα το ήθελε για την ηρεμία, ενώ ανέφερε ότι υπολογίζονται κανονικά παίκτες που ήταν προς αποχώρηση και τελικώς παρέμειναν στο ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

«Ένα κακό αποτέλεσμα για μας, θεωρώ ότι ανασταλτικά πήγαμε καλά καθώς πέρα από μια φάση στο πρώτο ημίχρονο δεν θυμάμαι άλλη επικίνδυνη κατάσταση του αντιπάλου, αλλά δεχτήκαμε το γκολ και μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα. Το θέλαμε πολύ το σημερινό παιχνίδι καθώς η ομάδα ήταν σε μια συνεχή πίεση, υπάρχει και η εσωστρέφεια και το θέλαμε όλοι για να ηρεμήσουμε.

Αυτό δεν έγινε, όμως επειδή η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα και παρότι εξακολουθεί να υπάρχει η πίεση μετά το σημερινό αποτέλεσμα, εμείς περιμένουμε να αποδώσει καρπούς η όλη προσπάθεια μας και πίστη μου είναι ότι η ομάδα δεν θα κινδυνέψει. Όσον αφορά την φάση του 1-1 όλη η ομάδα ήταν στην περιοχή, εμείς έπρεπε να φερθούμε πιο επαγγελματικά και να μάθουμε να παίρνουμε τέτοιες νίκες.

Έπρεπε να ηρεμήσουμε να κόψουμε την φάση, αλλά ήταν η κακιά στιγμή εκεί, ένα πικρό αποτέλεσμα, αλλά έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια».

Σε ερώτηση για την μικρή προσέλευση του κόσμου είπε:

«Υπάρχει εσωστρέφεια, το είχα πει τις προάλλες και θα το ξαναπώ, πάνω από όλα η ΑΕΛ για τον δύσκολο αγώνα της παραμονής, να δούμε τι μας ενώνει, που είναι η ΑΕΛ και όχι ότι μας χωρίζει και να τελειώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα με αυτή την κατάσταση. Να φτάσουμε στον στόχο και μετά να δούμε όλα τα άλλα».

Σε ερώτηση για το αν υπολογίζονται παίκτες που ήταν προς αποχώρηση και τελικώς παρέμειναν δήλωσε:

«Από την στιγμή που παραμένουν στην ομάδα, εννοείται είναι περιουσιακά στοιχεία αυτής είναι επαγγελματίες και υπολογίζονται κανονικά».