Βαθμολογία

Ο Τόσκας αντί - Πλαβούκος στον Λεβαδειακό

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε την Πέμπτη (2/2) ότι λύθηκε η συνεργασία της με τον Γιάννη Πλαβούκο, ο οποίος είχε το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο αντικαταστάτης του είναι ο Κωνσταντίνος Τόσκας, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Βοιωτίας.

Ο Τόσκας γεννήθηκε στην Κατερίνη την 1 Φεβρουαρίου 1964 και προσλήφθηκε στην ΑΕΛ, στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε το 2002 από τον Ποσειδών Νέων Πόρων, στον οποίο δούλεψε μέχρι το 2005. Όταν ξεκίνησε να δουλεύει στον Ποσειδών Νέων Πόρων, η ομάδα αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική, ωστόσο στα επόμενα δύο χρόνια ανέβηκε στην Β’ Εθνική.

Ακολούθως εργάστηκε για ένα χρόνο στην Κοζάνη (2005, Γ’ Εθνική), το 2006 ήταν στο Λεβαδειακό (Α’ Εθνική) και το 2007 ήταν στον Πιερικό (Β’ Εθνική). Από το 2008 μέχρι και το 2012 δούλεψε στο Λεβαδειακό, ο οποίος τις τέσσερις σεζόν ήταν στην Α’ Εθνική και την μία στην Β’ Εθνική. Ακολούθησε στις 8 Ιουνίου 2012 στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, για να επιστρέψει πάλι στο Λεβαδειακό, όπου αποχώρησε τον Οκτώβριο του 2014.