Βαθμολογία

Επιμένουν στη Βραζιλία για Μολέδο

Όλα και όλοι στην προκειμένη περίπτωση έχουν τη τιμή τους και κάτι τέτοιο ισχύει φυσικά και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει σημαντικό πρόβλημα ρευστότητας.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αποχώρησαν τόσοι ποδοσφαιριστές του τον Ιανουάριο και τις τελευταίες ώρες υπάρχει ως σενάριο σύμφωνα πάντα με τους Βραζιλιάνους και το να φύγει ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Την Τετάρτη (1/2) υπήρξε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η Ιντερνασιονάλ ήθελε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρόταση τονίζοντας πως μόνο τον πουλάει.

Μία μέρα μετά η ιστοσελίδα «zh.clicrbs.com.br» αποκάλυψε λεπτομέρειες. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ιντερνασιονάλ προσέφερε 500.000 ευρώ για τον δανεισμό του και οι «πράσινοι» ενημέρωσαν πως τον πουλούν με 1.500.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, αναφέρεται ακόμη ότι το συμβόλαιο του Μολέδο εκπνέει το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού το «τριφύλλι» είχε ενημερώσει όταν τον απέκτησε ότι υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018. Παράλληλα, από την ΠΑΕ διαψεύδεται ότι υπήρξε πρόταση της Ιντερνασιονάλ.