Βαθμολογία

«Ναυάγησαν» οι μεταγραφές των ξένων στον ΑΟΧ

Μπορεί οι άνθρωποι των Χανίων να κινήθηκαν αρκετά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο οι περιπτώσεις των Έγκον, Ιβάνκο, Χριστόφ και Μπαργκά δεν προχώρησαν την ύστατη στιγμή και ενώ οι εν λόγω παίκτες είχαν ήδη αρχίσει τις προπονήσεις.

Την Πέμπτη (2/2), λοιπόν, η κρητική ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι η μεταγραφή του Ιβάνκο «ναυάγησε» λόγω έλλειψης κενής θέσης ξένου, ενώ για τους άλλους τρεις δεν έφτασε εγκαίρως η μπλε κάρτα τους. Αντίθετα, στο ρόστερ παραμένει ο Παντελής Θεολόγου, που δεν πήγε τελικά στη Βέροια.

Αναλυτικά: «Για καθαρά διαδικαστικούς λόγους δεν προχώρησαν οι μεταγραφές των ξένων παιχτών στην ΠΑΕ, παρότι οι παίχτες είχαν συμφωνήσει με την διοίκηση.

Στην περίπτωση του παίχτη Ιβάνκο δεν προχώρησε η μεταγραφή γιατί δεν υπήρχε κενή θέση ξένου στην ομάδα. Στις περιπτώσεις των Egon, Mbarga, Xristov οι μεταγραφές δεν ολοκληρώθηκαν γιατί δεν έφθασε στη προβλεπόμενη ημερομηνία η μπλε κάρτα τους. (Η προηγούμενη ομάδα τους ήταν ερασιτεχνική). Αυτό είχε να μην βγουν τα δελτία τους και να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους.

Αντίθετα στη ΠΑΕ θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το τέλος της σαιζόν ο ποδοσφαιριστής Θεολόγου ο οποίος δεν έκανε χρήση της ελευθέρας που είχε πάρει από την ομάδα και λογίζεται σαν νέα μεταγραφή.

Έτσι λοιπόν ο απολογισμός της μεταγραφικής περιόδου ήταν

ΕΦΥΓΑΝ

ΓΚΕΜΙΣΗΣ

ΛΥΡΑΣ

ΠΑΠΟΥΡΤΖΗΣ

ΣΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΖΟΡΟ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

RUNIC

ΜΑΝΙΑΣ

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ

WANKEWAI ROONEY EVA

ΘΕΟΛΟΓΟΥ

ΛΑΣΚΑΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΡΑΤΗΣ

ΜΗΛΙΩΤΗΣ

ΔΡΙΖΗΣ

ΤΟΥΓΛΗΣ

Προωθήθηκαν κι έγιναν επαγγελματίες οι νεαροί

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

ΜΟΥΔΙΟΣ

ΜΕΡΟΣ

ΚΡΑΣΟΥΔΑΚΗΣ»