Βαθμολογία

Επαγγελματίας ο Τσατσόπουλος για τον Ατρόμητο

Στον Ατρόμητο εμπιστεύονται έμπρακτα τους ποδοσφαιριστές που αναδεικνύονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Επομένως, την Πέμπτη (02/02) ανακοινώθηκε ακόμη μία προώθηση νεαρού παίκτη με τον Δημήτρη Τσατσόπουλο να υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο έως τις 30.6.2020.

Εξάλλου, το «κυανόλευκο» ρόστερ απαρτίζεται από τους Χρήστο Θεοδωράκη, Θεοδωράκη, Αλέξανδρο Κατράνη, Σπύρο Νάτσο, Θωμά Βασιλείου, Δημήτρη Λημνιό, ενώ ο Μιχάλης Μπαστακός έχει παραχωρηθεί με δανεισμό στον Ηρακλή προκειμένου να επιστρέψει σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που «εκπαιδεύτηκε» και αναδείχθηκε στα Τμήματα Υποδομής, ανήκει από σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της επαγγελματικής ομάδας.

Είναι ο Δημήτρης Τσατσόπουλος ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου».

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Ένας από τους στόχους που είχα, όταν ήρθα στον Ατρόμητο πραγματοποιήθηκε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Έγινε ένα βήμα και το επόμενο είναι να δουλέψω σκληρά και να δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην επαγγελματική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους ανθρώπους του Ατρόμητου που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον προπονητή μου κύριο Κορακάκη για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω».

«Ο Τσατσόπουλος (γεννήθηκε 12 Απριλίου 1996 ) ήρθε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2013 από το Λουτράκι και εντάχθηκε αμέσως στην ομάδα Κ2Ο της οποίας αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Το μέλλον είναι πλέον στα πόδια του!. Του το ευχόμαστε!».