Βαθμολογία

Επίθεση Ουέιντ σε Μπάρκλεϊ λόγω... Λεμπρόν!

Ο Ντουέιν Ουέιντ, επιστήθιος φίλος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, προέβη σε δηλώσεις υποστήριξης του "βασιλιά", ο οποίος βρίσκεται σε διαμάχη με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ!

Αναλυτικά όσα είπε ο "Flash": "Ευτυχώς είπε επιτέλους κάτι ο Λεμπρόν! Ο ίδιος και άλλοι πολλοί δέχονται πολλά πυρά, αλλά τόσο καιρό κρατούσε το στόμα του κλειστό κι έκανε τη δουλειά του. Όμως όταν έχεις ένα ιστορικό, θα πρέπει να προσέχεις όσα λες. Μερικοί όταν βλέπουν ένα μικρόφωνο μπροστά τους απλά μιλάνε και ξεχνάνε τι έχουν κάνει οι ίδιοι. Όλοι κάνουμε αυτό το λάθος, αλλά ειδικά αυτός ο τύπος στην TV κάνει λες και περπατά ο ίδιος πάνω στο νερό.

Μου άρεσε που ο Λεμπρόν τού απάντησε και του είπε κάποια πράγματα. Ο Λεμπρόν είναι αυτός που είναι, όλοι έχουμε ελαττώματα, αλλά όταν τα ελαττώματά σου είναι λίγο περισσότερα, καλύτερα να βγάζεις το σκασμό. Χαίρομαι που ο Λεμπρόν υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Είπε ότι υπάρχει νέος σερίφης στην πόλη. Περιμένω να δω τη συνέχεια», δήλωσε ο Ουέιντ, που τάχθηκε στο πλευρό του ΛεΜπρόν και μην ξεχνάμε πως και ίδιος έχει παράπονα από την κριτική του Μπάρκλεϊ, που στο παρελθόν μιλούσε υποτιμητικά για τους Μαϊάμι Χιτ".