Βαθμολογία

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Λάμπαρντ

Μετά τον Στίβεν Τζέραρντ, ακόμα ένας Άγγλος διεθνής αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς ο Φρανκ Λάμπαρντ ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 38 ετών.

Ο Λάμπαρντ αγωνιζόταν στη Νιού Γιορκ Σίτι, από την οποία και αποχώρησε τον Νοέμβριο που μας πέρασε, όταν και έληξε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του MLS.

«Μετά από 21 τρομερά χρόνια, αποφάσισα πως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να σταματήσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αν και είχα αρκετές εξαιρετικές προτάσεις για να συνεχίσω τόσο από την Αγγλία όσο και από το εξωτερικό, αισθάνομαι πως στα 38 μου χρόνια είναι η στιγμή για να ξεκινήσω το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά ο Λάμπαρντ.

Στη συνέχεια ο Άγγλος μέσος αφού ευχαρίστησε την οικογένειά του, τις ομάδες που αγωνίστηκε και κυρίως την Τσέλσι, αλλά και τους οπαδούς που του στάθηκαν στο πλευρό του όλα τα χρόνια της καριέρας του, αποκάλυψε πως αρχίζει μαθήματα για να βγάλει το δίπλωμα προπονητικής, παραμένοντας έτσι στον χώρο του ποδοσφαίρου.