Βαθμολογία

Τσιώλης: «Ενωτικό κλίμα για το Σάββατο»

Στην αντιστροφή του κλίματος στο προσεχές παιχνίδι του Σαββάτου (4/2) με αντίπαλο την Κέρκυρα στο AEL FC ARENA στάθηκε στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Σάκης Τσιώλης.

Ο προπονητής της ΑΕΛ αναφέρθηκε στο παιχνίδι χαρακτηριζόντας κομβικό το πρώτο γκολ που έφερε νευρικότητα και άγχος στην ΑΕΛ, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση και την ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρδιτσιώτη τεχνικού της ΑΕΛ:

«Σήμερα το παιχνίδι το σχεδιάσαμε με τέτοιο τρόπο για να αντιμετωπίσουμε την ορμητικότητα του ΠΑΟΚ με βάση και τα τελευταία του αποτέλεσματα. Το πρώτο γκολ μας δημιούργησε νευρικότητα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο για κάτι καλύτερο, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλη κυκλοφορία μπάλας, εμείς δεν μπορέσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και από στημένη φάση δεχτήκαμε το 0-2. Κάπου εκεί τέλειωσαν όλα με βάση και την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

Η απόδοση μας ήταν κάκιστη και σε αυτό το παιχνίδι και απέναντι στον Ηρακλή και η ευθύνη βαραίνει περισσότερο εμένα. Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής και την αναλαμβάνω. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν σκέψεις, ακολουθεί ένα πολύ οριακό παιχνίδι το Σάββατο και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό.

Επαναλαμβάνω υπεύθυνος για το σημερινό είμαι εγώ και ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο. Υπάρχουν 2-3 μέρες θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς αυτό γιατί πάνω από όλα είναι η ΑΕΛ. Να αφήσουμε πίσως μας ότι μας πόνεσε και να συγκεντρωθούμε στο σαββατιάτικο οριακό παιχνίδι. Θέλουμε μια νίκη για να μας βγάλει από την νευρικότητα και το άγχος και εύχομαι να αποτελέσει σύντομα παρελθόν η κακή μας εικόνα.

Έχουμε στεναχωρήσει απίστευτα τον κόσμο, τον πικράναμε όμως το Σάββατο πρέπει να είναι δίπλα μας και όλοι να πάμε ενωμένοι να πάρουμε το τρίποντο. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια».

Σε ερώτηση για τι μπορεί να αλλάξει σε μόλις τρεις μέρες απάντησε:

«Αυτό καλύτερα να το πούμε μετά το ματς με την Κέρκυρα. Ακόμα είμαστε σε μεταβατικό στάδιο και δεν μπορούμε να πούμε θα πάρουμε αυτό το ματς, εκείνο. Μπορεί να μας βγει όπως συνέβη με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

Σε ερώτηση για αλλαγές ενόψει Κέρκυρας και για το ματς αυτό είπε:

«Σίγουρα δεν παίζουμε καλά, αλλά επιμένω ότι θέλουμε χρόνο για να γίνουμε ομάδα με συνοχή. Θα κάνω αλλαγές το Σάββατο και νομίζω η ομάδα θα είναι πιο πλήρης στο παιχνίδι αυτό».

Σε ερώτηση για το σημερινό του πλάνο ανέφερε:

«Θέλαμε να παίξουμε με δυο αμυντικά χαφ. Έχουμε έναν πολύ καλό επιθετικό τον Ναζλίδη και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Η ευθύνη βαραίνει εμένα. Πάντα στην μπάλα η νίκη είναι αυτή που μπορεί να σε βγάλει από τα δύσκολα. Αναλαμβάνω την ευθύνη και προέχει το ενωτικό κλίμα για το Σάββατο».

Σε ερώτηση για το ρόστερ δήλωσε:

«Το ρόστερ είναι συμπληρωμένο και πολύ καλό. Είχαμε την ατυχία και με τον Ντοντό, αλλά θεωρώ είμαστε καλυμμένοι σαν ρόστερ».

Σε ερώτηση για την εικόνα του ΠΑΟΚ και ότι συνέχισε την καλή του εικόνα και αν περίμενε πίεση από τα πρώτα λεπτά ανέφερε:

«Το πρόβλημα ήταν στο πρώτο γκολ. Είχαμε νευρικότητα, άγχος και αυτό έδωσε στον ΠΑΟΚ την δυνατότητα να κινηθεί γρήγορα να παίξει ωραία και να δημιουργήσει ευκαιρίες».