Βαθμολογία

Απογοήτευση και προβληματισμός, ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 0-2

Απογοητευτική και πάλι η ΑΕΛ γνώρισε ακόμα μια ήττα, αυτή την φορά με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη σε συνέχεια των κακών εμφανίσεων που πραγματοποιεί η ομάδα, σήμερα (1/2) είχαν ακόμα μια απέναντι σε έναν σεληνιασμένο ΠΑΟΚ που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης πετυχαίνοντας δυο τέρματα, έχοντας ένα δοκάρι και μερικές ακόμα ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Το κλίμα στο AEL FC ARENA από την αρχή δεν ήταν καλό με το πανό κατα του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, ενώ η ακόμα μια κακή εμφάνιση έφερε και αποδοκιμασίες με τον κόσμο να αποχωρεί από το 75' και μετά μην μπορώντας να αντέξει αυτό που έβλεπε.

Πιο δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση η ομάδα του ΠΑΟΚ και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο 9’ με τον Μυστακίδη να εκμεταλλεύται το ολέθριο λάθος του Μονιάκη και με όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοβ για το 0-1.

Το τέρμα αυτό επηρέασε την ΑΕΛ και ο ΠΑΟΚ απείλησε και πάλι στο 15’ με το σουτ του Μπίσεσβαρ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των «βυσσινί» και στο 24’ με τον Τσίμιροτ το σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ.

Ο ΠΑΟΚ που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο έχασε ακόμα μια ευκαιρία στο 36’ με τον Μυστακίδη να επιχειρεί σουτ από τον άξονα και την μπάλα να περνά άουτ. Ο Δικέφαλος έφτασε πολύ κοντά στο 0-2 στο 41’ με την βολίδα του Τσίμιροτ να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των «βυσσινί» που στάθηκαν τυχεροί.

Στην επανάληψη ο Σάκης Τσιώλης προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα και πέρασε στο παιχνίδι τον Αβραάμ αντί του αρνητικού Μονιάκη και τον Βαρέλα αντί του Τσακοπίνο σε μια προσπάθεια να γίνει απειλητική η ΑΕΛ.

Πράγματι οι «βυσσινί» μπήκαν πιο καλά και πιο ορεξάτα στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησαν για πρώτη φορά με τον Ναζλίδη στο 59’ να πιάνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ. Οι «βυσσινί» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης όμως ο Δικέφαλος ήταν αυτός που πέτυχε γκολ καθαρίζοντας ουσιαστικά και το παιχνίδι. Ήταν το 61΄όταν ο Μπίσεσβαρ ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ από τα δεξιά με τον Μάτος να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να κάνει το 0-2.

Στο 68’ περίπου ο κόσμος βλέποντας την τραγική εμφάνιση της ΑΕΛ δεν άντεξε και ξέσπασε φωνάζοντας σύνθημα κατά των παικτών κάνοντας την ήδη βαριά κατάσταση στο AEL FC ARENA ακόμα χειρότερη.

Από το σημείο εκείνο και έπειτα η αναμέτρηση δεν είχε κανένα ενδιαφέρον με την ΑΕΛ να πετά λευκή πετσέτα στον αγωνιστικό χώρο και τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται άνετα το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Ο κόσμος απογοητευμένος ξέσπασε όπως είπαμε σε αποδοκιμασίες, ενώ άρχισε να αποχωρεί και από το γήπεδο εμφανώς απογοητευμένος και προβληματισμένος για την δύσκολη συνέχεια.

Με την λήξη της αναμέτρησης ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τον Αλέξη Κούγια, αλλά και τον προπονητή Σάκη Τσιώλη για τις επιλογές του, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ και ενώ ακολουθεί παιχνίδι - ΤΕΛΙΚΟΣ με αντίπαλο την Κέρκυρα στο AEL FC ARENA.

Διαιτησία: Μάνταλος (Δημητριάδης, Χαρίσης)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης (46’ Αβραάμ), Τικό, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (68’ Ευμορφίδης), Κόντορ, Τσακοπίνο (46’ Βαρέλα), Ναζλίδης, Γκαγιέχο.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας, Σάκχοφ (86’ Χαρίσης), Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κουλούρης (74’ Πρίγιοβιτς), Μυστακίδης (68' Ενρίκε).

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA.GR: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ