Βαθμολογία

Πουρτουλίδης: «Δεν είχα σκοπό να κάνω κακό στον Ηρακλή»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm 89,4 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο πρώην παίκτης του Ηρακλή Νίκος Πουρτουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους της φυγής του από τους «κυανόλευκους», αλλά και την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήταν επιλογή μου αυτό που έγινε με την προσφυγή. Υπάρχουν κανόνες και τρόποι για να διασφαλίσει ο ποδοσφαιριστής τα λεφτά του. Εγώ δεν είχα σκοπό να κάνω κακό στην ομάδα του Ηρακλή. Απλά ζήτησα επιτέλους μια λύση. Πιάνουμε χρήματα που είχα να παίρνω από τη δεύτερη χρονιά που ήμασταν στη Β’ Εθνική.

Εύχομαι να τα καταφέρουν τα παιδιά. Αγάπησα την ομάδα. Δώσαμε τα πάντα. Πήραμε αγάπη, νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα εκεί. Εύχομαι να ζήσω τα ίδια πράγματα εδώ που ήρθα. Την ίδια αγάπη βλέπω κι εδώ στον ΟΦΗ.

Υπάρχουν 4-5 ομάδες που δίνουν μάχη για την άνοδο.

Από τον Ηρακλή, αυτό πού έζησα με την Ξάνθη δε γίνεται να μη το θυμάμαι. Ή η σκηνή που είμαι στη φυσούνα με την ΑΕΚ και βλέπω 18.000 κόσμου. Γύρισα και είπα δείτε τι καταφέραμε. Μετά έγιναν λάθη. Φώναζα εγώ. Το σωστό πρέπει να το λες. Είμαι γενικά της αλήθειας. Είσαι υπεύθυνος για χιλιάδες κόσμου που σε ακολουθούν.

Δε γνωρίζω τους ανθρώπους που είναι τώρα στον Ηρακλή. Είχαμε μια συζήτηση, μου φάνηκαν σοβαροί άνθρωποι. Μου ζήτησε ο Καγιούλης να βοηθήσω και το έκανα.

Ήρθα στον ΟΦΗ, γνωριζόμαστε με τον κύριο Παπαδόπουλο. Είναι γεννημένος νικητής που ξέρει να ανεβάζει ψηλά μια ομάδα. Προσφέρει αγάπη στους παίκτες του. Είναι πολύ δυνατός στην ψυχολογία. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Ο Άρης έχει πολύ καλό ρόστερ, τον κόσμο toy και δεν του λείπει κάτι. Δε φτάνει όμως να λες μόνο. Πρέπει να το δείχνεις ότι είσαι έτοιμος για να πας ψηλά.»