Βαθμολογία

Ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική

Ολοκληρώνεται αύριο (1/2) και τυπικά η 11η αγωνιστική και κατα συνέπεια και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League με τις δυο εξ αναβολείς αναμετρήσεις.

Πρόκειται για τις αναμετρήσεις της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA και του Ηρακλή με αντίπαλο την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο, παιχνίδια τα οποία είχαν επηρεαστεί από τον χιονιά στα μέσα Ιανουαρίου και είχε ως συνέπεια τις αναβολές τους στις 15 Ιανουαρίου που επρόκειτο να διεξαχθούν.

Στην Λάρισα η ΑΕΛ θέλει την επιστροφή στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με αντίπαλο τον Ηρακλή και υποδέχεται τον ανεβασμένο ΠΑΟΚ ο οποίος προέρχεται από τέσσερις σερί εκτός έδρας νίκες και μάλιστα με μηδέν παθητικό, έχοντας σκοράρει οκτώ τέρματα. Τελευταία εκτός έδρας ήττα του Δικεφάλου ήταν στις 4 Δεκεμβρίου στην Λεωφόρο. Βέβαια η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ και εκεί να χτυπήσει προκειμένου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα ει δυνατόν και την νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι ο Ηρακλής φιλοξενεί την Κέρκυρα και θέλει την νίκη προκειμένου να βρεθεί εκτός ζώνης υποβιβασμού καθώς θα φτάσει τους 15 μιας και του επεστράφηκαν οι βαθμοί για τις οφειλές προς τον Πουρτουλίδη. Η ψυχολογία είναι πλέον στα ύψη στις τάξεις του Γηραιού, ενώ και η εμφάνιση με την ΑΕΛ τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Από την άλλη η ομάδα του Γρηγορίου θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στην μάχη της παραμονής καθώς για τους Φαίακες η συνέχεια περιλαμβάνει ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι και αναφερόμαστε σε αυτό στο AEL FC ARENA.

Αναλυτικά τα εξ αναβολής της 11ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

17:15 Ηρακλής - Κέρκυρα

19:30 ΑΕΛ - ΠΑΟΚ

και η βαθμολογία της Super League:

1. Ολυμπιακός 45

2. Πανιώνιος 32

3. Ξάνθη 32

4. Παναθηναϊκός 31

5. ΠΑΟΚ 29* - **

6. ΑΕΚ 26

7. ΠΑΣ Γιάννινα 26

8. Πλατανιάς 25

9. Ατρόμητος 23

10. Αστέρας Τρίπολης 20

11. Παναιτωλικός 19

12. Κέρκυρα 17**

13. ΑΕΛ 16**

14. Λεβαδειακός 14

15. Βέροια 13

16. Ηρακλής 12**

* Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς

** ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, ΑΕΛ και Ηρακλής έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο