Βαθμολογία

Μέσα Θεοδωρόπουλος, έξω Ικάουνιεκς

Ολοκληρώθηκε σήμερα (31/1) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία της ΑΕΛ για το αυριανό (1/2) εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA για την 11η αγωνιστική της Super League.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός των "βυσσινί" Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο στην οποία συμπεριλήφθηκε τελικά ο Κώστα Θεοδωρόπουλος, αλλά όχι και ο Γιάνις Ικάουνιεκς.

Ο πρώτος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατό του και η οποία ήταν καθαρή, άρα δεν υπήρχε λόγος να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ο δεύτερος ένιωσε κάποια ενόχληση στους κοιλιακούς και αποφασίσθηκε να προστατευθεί, προχωρώντας ταυτόχρονα σε λεπτομερέστερη εξέταση. Εξυπακούεται ότι εκτός είναι ο Ντοντό που διανύει μετεγχειρητικό στάδιο.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Μονιάκης, Φάρκας, Τικίτο, Γκόλιας, Φατιόν, Βαρέλα, Μασαλέσα, Κόντορ, Ναζλίδης, Καπός, Αβραάμ, Γκαγιέχο, Τσάκο, Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς, Ευμορφίδης, Γκουλουζάντε.