Βαθμολογία

Ξενοδόχοβ: «Δεν αποτελεί δικαιολογία η πίεση...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή των Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανού «φιλοξενήθηκε» ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, ο οποίος μετά την ανάδειξή του ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας του περσινού πρωταθλήματος μίλησε για πολλά και διάφορα.

Δείτε αναλυτικά:

«Η χαρά που πήρα την στιγμή που σκόραρα για την ομάδα μου ήταν κάτι το ξεχωριστό. Σημασία είχε ο βαθμός που έδωσα στην ομάδα μου έστω και στο τελευταίο λεπτό. Είναι σαν να πιάνει ένα επιθετικός πέναλτι.» σχολίασε σχετικά με το γκολ που είχε πετύχει πέρυσι κόντρα στην Παναχαϊκή.

«Αν τυχόν χρειαστεί πάντως να δώσω σε κάποιον τα γάντια μου κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτός θα είναι ή ο Ναζλίδης ή ο Φατιόν.» συμπλήρωσε γελώντας.

«Η πορεία μας σίγουρα δεν είναι αυτή που θα θέλαμε αλλά δεν είναι και εύκολο. Είμαστε πρώτη χρονιά στην Ά Εθνική και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και πιστεύω θα το καταφέρουμε.» είπε για την εικόνα που έχει αποκομίσει από τους «βυσσινί».

«Δε βρίσκω προσωπικά δικαιολογία στο άγχος. Βεβαίως υπάρχει πίεση αλλά πρέπει να αντέχεις στην πίεση. Πείτε μου μια δουλειά που να μην υπάρχει πίεση. Σε όλες τις ομάδες υπάρχει πίεση. Αλλού περισσότερη αλλού μεγαλύτερη. Στην ΑΕΛ ένα παραπάνω διότι είναι ΑΕΛ.» τόνισε χαρακτηριστικά...

«Για να είναι οποιοσδήποτε τερματοφύλακας στην ΑΕΛ σημαίνει πως μπορεί. Δεν έχει σημασία ποιος θα αγωνιστεί. Από τη στιγμή που βρίσκεται στο ρόστερ του συλλόγου σημαίνει πως μπορεί να αντεπεξέλθει.» είπε σχετικά με την ετοιμότητα των γκολκίπερ της ομάδας.

«Ο κόσμος μας στηρίζει αλλά έχουμε πίεση γιατί ο κόσμος του συλλόγου έχει συνηθίσει την ομάδα σε άλλη βαθμολογική θέση και είναι λογικό γιατί έχει δει την ομάδα να παίρνει κύπελλα και να παίζει στην Ευρώπη. Θέλουμε να συνεχίζει ο κόσμος να μας στηρίζει για να καταφέρουμε και εμείς ακόμα περισσότερα πράγματα.» είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του.