Βαθμολογία

«Ο κόσμος να ξέρει ότι προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως στον Παναθηναϊκό κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας και ο κόσμος θα πρέπει να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Aναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova: «Υπήρχε ένα πολύ δύσκολο έργο στην ομάδα. Θέλαμε κάποια συμβόλαια να αποδεσμευτούν, κάτι που δεν είναι εύκολο όταν υπάρχουν μεγάλης διάρκειας συμβόλαια. Παρόλα αυτά καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να προχωρήσουμε σε κάποιες αποδεσμεύσεις και σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν πλέον στην ομάδα έχουμε κοιτάξει τις επιλογές μας και νομίζουμε ότι είναι οι καλύτερες αυτή την περίοδο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού να ξέρει ότι αυτή τη στιγμή προσπαθούμε για το καλύτερο. Να έχει το κεφάλι του ήσυχο για αυτό. Λάθη θα γίνουν και είναι φυσιολογικό. Αυτά τα λάθη που θα γίνουν όμως θα γίνουν έχοντας διάθεση να βοηθήσουμε την ομάδα.

Έχουμε εντοπίσει τους στόχους, γίνονται συζητήσεις και ελπίζω από στιγμή σε στιγμή να έχουμε ευχάριστα νέα. Μπορεί να μην είναι σήμερα γιατί ο Νίκος δουλεύει όλη μέρα στα γραφεία, ελπίζω όμως μέχρι αύριο να έχουμε πάρει αυτούς που έχουμε εντοπίσει».