Βαθμολογία

«Che Guevara»: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε»

Επίθεση εναντίον των παικτών της ομάδας, αλλά και του προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη, εξαπέλυσαν μέσω ανακοίνωσης τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανσερραϊκού «Che Guevara».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κύριοι, σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ομάδα. Όπως είναι γνωστό δεν είμαστε από αυτούς που χαρήκαμε με τον ερχομό του κυρίου Διλμπερη στην ομάδα. Συναισθανόμενοι τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της διοίκησης και το χρόνο που πίεζε ασφυκτικά τον αποδεχτήκαμε και στηρίξαμε την ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις. Γνωρίζοντας τις δυνατότητες της ομάδας δεν είχαμε μεγάλες απαιτήσεις παρά μόνο μία αξιοπρεπή πορεία στην κατηγορία. Δυστυχώς η ομάδα ήταν τραγικά κατώτερη και αυτών των χαμηλών προσδοκιών μας.

Είναι κατάντια να θεωρούμε ως καλύτερη εμφάνιση της ομάδας το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Λοκομοτίβ όπου αγωνισθήκαμε με παίκτες της Κ-19, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ. Η αγωνιστική κατάντια στην οποία έχει περιέλθει αυτή η ομάδα εδώ και καιρό έχει αιτίες και αυτές έχουν να κάνουν με ΛΑΘΗ όσων εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Πρώτον: της Διοίκησης για την επιλογή προπονητή και παιχτών. Δεύτερον: Του Προπονητή: γιατί ενώ του δόθηκε η δυνατότητα να δουλέψει σε μία ιστορική ομάδα το αποτέλεσμα είναι να κάνει μία ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, η οποία έχει καταφέρει να διώξει και τους τελευταίους εναπομείναντες φιλάθλους. Τρίτον: Των ίδιων των Ποδοσφαιριστών που ενώ οι περισσότεροι θεωρούνται από τους πλέον έμπειρους της κατηγορίας η αδιαφορία τους και το ότι δεν έχουν αναλογιστεί το βάρος της φανέλας που φορούν, μας έχουν φέρει σε αυτήν την τραγική θέση, της διαπόμπευσης της ομάδας με τις ντροπιαστικές εμφανίσεις και τα ακόμα πιο ντροπιαστικά αποτελέσματα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΧΘΕΣ».