Βαθμολογία

Ένσταση Απόλλων Καλαμαριάς για τα δοκάρια...

Ένσταση για αντικακονικότητα των δοκαριών, του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Νάουσα, κατέθεσε μετά τον αγώνα της Κυριακής (29/1) ο Απόλλων Καλαμαριάς. Το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα metrosport.gr οι «κοκκινόμαυροι» προχώρησαν στο μέτρημα του ύψους των τερμάτων του ΔΑΚ Νάουσας, όπου και έγινε το ματς και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα οριζόντια δοκάρια των δύο τερμάτων ήταν 2.37 αντί για 2.44 ύψος όπου είναι το κανονικό βάσει κανονισμού.

Ο λόγος που οι Πόντιοι στέκονται στο γεγονός αυτό, δεν είναι άλλος από το ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν δύο δοκάρια ένα κάθετο και ένα οριζόντιο.

Έπειτα από τα παραπάνω στο Φύλλο Αγώνα, αναγράφηκε ότι κατατέθηκε ένσταση από τους Θεσσαλονικείς, η συζήτηση της οποίας θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την νομική πλευρά της ομάδας της Καλαμαριάς, και σύμφωνα με τον ΚΑΠ, είναι στις αρμοδιότητες του διαιτητή να μετρήσει τα τέρματα και σε περίπτωση που αυτά δεν είναι στην σωστή διάταξη να μην προχωρήσει στην διεξαγωγή του ματς, με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας.