Βαθμολογία

Χάβος: «Δεν νοείται να φοβόμαστε...»

Ακόμη μία ήττα από τον ΠΑΟΚ γνώρισε την Κυριακή (29/1) ο Παναιτωλικός και ο Μάκης Χάβος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος στη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητο φόβο των παικτών του.

Παράλληλα, ο προπονητής των Αγρινιωτών αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις που εκκρεμούν για την ομάδα του. «Χαίρομαι που βλέπω οικεία πρόσωπα. Σαν Παναιτωλικός μπήκαμε φοβισμένα και ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός μου για αυτόν τον φόβο. Δεν νοείται να φοβόμαστε κυρίως μέσα στο Αγρίνιο. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε, στην ψυχολογία. Μετά την αποβολή φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε σε ορισμένα διαστήματα την κατοχή της μπάλας, ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα επικίνδυνος αλλά δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ. Αλλάξαμε μετά τον σχηματισμό, αλλά και πάλι δεν γίναμε απειλητικοί. Θα χρειαστούμε χρόνο για δουλειά. Θα χρειαστούμε ενίσχυση και πάρα πολύ δουλειά για να φτάσουμε στα δικά μου “θέλω”.

Όταν υπάρχει φόβος, αυτό που φοβάσαι γίνεται. Είναι πρόβλημα όταν παίζεις φοβισμένα. Οι επιλογές των παικτών δεν είναι εύκολες τον Γενάρη. Πρέπει να πάρουμε παίκτη που να έρθει για να παίξει άμεσα.

Δεν θέλω να πάρω παίκτη μόνο για να πάρουμε. Θέλουμε ακόμη έναν σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μαρκόφσκι, σίγουρα έναν εξτρέμ και ίσως πάρουμε και έναν παίκτη στην άμυνα. Συν έναν τερματοφύλακα», δήλωσε ο Χάβος.