Βαθμολογία

Βέροια - Ολυμπιακός 1-2

O Ολυμπιακός νίκησε και στη Βέροια απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας και αύξησε τη διαφορά του στο πρωτάθλημα.

Στο 11', η μπάλα κατέληξε δεξιά στον Σεμπά που είχε αλλάξει πλευρά, αυτός έκανε έξοχη ατομική προσπάθεια και μπήκε στην περιοχή αποφεύγοντας τον Ασίγκμπα, έβγαλε μια ωραία σέντρα προς το πίσω δοκάρι και ο Φορτούνης που βρέθηκε στη σωστή θέση άνοιξε το σκορ με μια απλή κοντινή κεφαλιά για το 0-1.

Στο 16' ο Στόιτσεφ είχε ένα καλό σουτ άουτ από τα αριστερά, στο 22' ο Ολυμπιακός χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Ιντέγε που νικήθηκε από τον Λόπεθ μετά από ωραία προσπάθεια του Νιγηριανού, ενώ ένα ακόμη δίλεπτο μετά, η «Βασίλισσα» έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Καπίνο έσωσε την κοντινή προβολή του Καπετάνου, με τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι. Στην εξέλιξη αυτής της φάσης και στην τρίτη της προσπάθεια, η Βέροια έφτασε τελικά και στην ισοφάριση. Ο Σαρπόνγκ ήταν αυτός που ξεχάστηκε από την «ερυθρόλευκη» άμυνα μετά από γέμισμα, ο Ολλανδός μπήκε στην περιοχή και με ένα πολύ ωραίο δεξί σουτ, νίκησε τον Καπίνο για το 1-1.

Στο 35' έρχεται και το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών. Οι παίκτες του Μπέντο κυκλοφόρησε ξανά τη μπάλα, μετά από κόρνερ του Φορτούνη, ο Μάριν υποδέχθηκε τη μπάλα δεξιά και έβγαλε μια πολύ καλή σέντρα, ο Μιλιβόγεβιτς μπήκε σφήνα στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας και αφού νίκησε τους πάντες στον αέρα, νίκησε και τον Λόπεθ με έξοχη κεφαλιά που βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια (Απόστολος Τερζής): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Μελίσσης, Τομάς (78' Παπαδόπουλος), Καλί, Στόιτσεφ (72' Μπελαΐντ), Ασίγκμπα (46' Αντονιάν), Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Νικολάου, Βιάνα, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (90'+3 Μπουχαλάκης), Σεμπά, Μάριν (61' Ελιουνούσι), Ιντέγε (83' Καρντόσο).