Βαθμολογία

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (29/1) αναμέτρηση του Ατρόμητου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι για την 18η αγωνιστική της Super League.

Οι Αθηναίοι με το αποτέλεσμα αυτό έμειναν πίσω αναφορικά με την μάχη της πεντάδας καθώς είναι 9ος με 23 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην 6η θέση ισόβαθμος της ΑΕΚ με 26 βαθμούς.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απέσπασε τον υπερπολύτιμο για αυτήν βαθμό στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με "χρυσό" σκόρερ τον Πέδρο Κόντε που ισοφάρισε το τέρμα του Λε Ταλέκ με το οποίο είχε προηγηθεί η ομάδα του Κορακάκη.

Σε ένα γενικά μέτριο παιχνίδι οι Περιστεριώτες έφτασαν στο 1-0 στο 60' με τον Λε Ταλέκ να νικά με την δεύτερη προσπάθεια τον Πασχαλάκη και να ανοίγει το σκορ και ενώ όλα έδειχναν ότι θα επικρατούσε ήρθε η τελευταία φάση του αγώνα που έγινε το 1-1.

Συγκεκριμένα από σέντρα του Κούτρη και κεφαλιά πάσα του Ακόστα στον Κόντε, ο Ισπανός άσος με ένα ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσια δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην ομάδα του να φύγει για τρίτη σερί χρονιά αήττητη από την έδρα του Ατρόμητου.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Κυριακίδης, Κιβρακίδης, Μπάγκα, Κατράνης, Πλατέλλας (87' Βασιλείου), Τόνσο (73' Ουμπίντες), Λημνιός (69' Μπρίτο), Λε Ταλέκ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας (77' Βιδάλ), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Κούτρης, Λίλα, Ακόστα, Γιάκος, Ζάιρο (69' Ναδάλες), Κόντε.