Βαθμολογία

Πλατανιάς - Κέρκυρα 2-1

Μολονότι βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο, ο Πλατανιάς έβγαλε ψυχή στην επανάληψη, σώθηκε σε δοκάρι του Επστάιν και πήρε την πολύτιμη νίκη με πέναλτι του Μανούσου.

Ο Γκόμες ήρθε με φόρα από πίσω για να κερδίσει μία απομάκρυνση της άμυνας και με φοβερό σπριντ βρέθηκε τετ-α-τετ. Ο Σωτηρίου τον νίκησε την πρώτη φορά, όμως ο μεσοεπιθετικός της Κέρκυρας έκανε παράλληλο γύρισμα στον Τουράμ, ο οποίος σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ (39’ 0-1).

Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Πλατανιάς σε ένα ολόκληρο ημίχρονο το έκανε με το ξεκίνημα της επανάληψης σε ένα απόλυτα κομβικό σημείο. Ο Γιακουμάκης «τρύπησε» για πρώτη φορά την άμυνα των φιλοξενούμενων και ο Βάντερσον που πήρε το ριμπάουντ στην απόκρουση του Κουτζαβασίλη ισοφάρισε από κοντά (48’, 1-1).

Το παιχνίδι άρχισε να «σβήνει» σταδιακά, όμως το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν όλα τα λεφτά. Η Κέρκυρα άγγιξε το 1-2, όταν ο Επστάιν εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος γύρισμα προς τα πίσω και πέρασε τον Σωτηρίου, όμως από πλάγια θέση σε κενή εστία, πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην επόμενη φάση η απόλυτη καταστροφή για την Κέρκυρα. Ο Ντιμιτρόφσκι, ο οποίος μόλις είχε περάσει ως αλλαγή ανέτρεψε τον Μανούσο εντός περιοχής, εκείνος σημάδεψε σωστά από τα 11 βήματα (84’, 2-1) και χάρισε μία μάλλον ανέλπιστη νίκη στον Πλατανιά, ο οποίος με 25 βαθμούς παραμένει σε τροχιά πλέι-οφ!

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Πριντέτα, Μπανανά, Καρυπίδης, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46’ Μενδρινός), Μανούσος, Σίγκνεβιτς (84’ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης (86’ Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς, Γκομές, Σπίνουλας (70’ Ντιμιτρόφσκι), Ανδρεόπουλος (60’ Νίκιτς), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.