Βαθμολογία

Γιάννος: «Να σωθούμε γρήγορα»

Την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή του Εθνικού Φιλιππιάδας στην Γ' Εθνική έθεσε ως στόχο της ομάδας με δηλώσεις του ο τεχνικός των Πρεβεζιάνων Γιώργος Γιάννος στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο προπονητής του Εθνικού ανέφερε ότι τα πάντα τελείωσαν στο 2-0, χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη και ανέφερε ότι η ομάδα του κοιτάει κυρίως τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες με τον ίδιο στόχο, δηλαδή την παραμονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γιάννου:

«Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε δύσκολη αποστολή, παίζαμε απέναντι στην πρωτοπόρο και καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο κοιτάξαμε τον αντίπαλο μας στα μάτια και είχαμε ευκαιρία για το 1-1. Πιστεύω είχαμε καλή παρουσία και προσπαθήσαμε μήπως "κλέψουμε" κάτι από την αναμέτρηση.

Το γρήγορο γκολ στην επανάληψη νομίζω έκρινε τα πάντα, εκεί τελείωσαν όλα για μας καθώς το έργο μας από εκεί και πέρα απέναντι στην ποιοτική ομάδα του Απόλλωνα ήταν δύσκολο και κοιτάξαμε να ξεκουράσουμε παίκτες και να προφυλάξουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Εμείς κοιτάμε ως προτεραιότητα τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες με τους ίδιους στόχους και κοιτάμε να πετύχουμε την παραμονή μας όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Κλείνοντας καλή συνέχεια στην ομάδα του Απόλλωνα να πετύχει τον στόχο του και στην δική μας ομάδα να πάει όσο γίνεται καλύτερα. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και εύχομαι να είναι καλή η συνέχεια».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ