Βαθμολογία

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (29/1) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο για την 18η αγωνιστική της Super League.

Οι "πράσινοι" απογοήτευσαν τον κόσμο τους για ακόμα μια αγωνιστική και προβλημάτισαν με την αποδοσή τους, ενώ οι χθεσινές ισοπαλίες της Ξάνθης και του Πανιώνιου τους έδιναν την ευκαιρία με μια νίκη να ανέβουν στην δεύτερη θέση όμως εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων μένοντας στο 0 απέναντι στους Βοιωτούς.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου απέσπασε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην Αθήνα στην μάχη της παραμονής, ενώ αν ο Μάντζιος είχε σημαδέψει σωστά στο τετ-α-τετ του 71' τότε οι Βοιωτοί θα είχαν προκαλέσει "εμφράγματα" στην Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (77' Ρέις), Π. Βλαχοδήμος (65' Χατζηγιοβάννης), Μπουμάλ (58' Ρινάλντι), Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Μάντζιος (90'+2 Βασιλείου), Λάτσι (70' Καψάσκης), Γιακουμάκης (83' Τόπι), Καραχάλιος, Μεντί, Καλτσάς, Ουόν, Βούρος.