Βαθμολογία

Απίστευτες καταγγελίες Ζαμάνη για Κατσικογιάννη

Απίστευτες καταγγελίες προς το πρόσωπο του Γιαννιώτη διαιτητή Αλέξανδρου Κατσικογιάννη προχώρησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιώνιου Νίκος Ζαμάνης.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Ζαμάνης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Ηπειρώτης ρέφερι ανέφερε στον Κόρμπο ότι "μην χτυπιέστε δεν πρόκειται να βγείτε εσείς Ευρώπη, αλλά τα Γιάννινα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος των Αθηναίων:

«Εγώ σήμερα έχω να πω τα εξής. Δεν μιλάω για το πέναλτι που δεν δόθηκε, δε μιλάω για τις άλλες φάσεις υπέρ του Πανιώνιου, υπέρ της ομάδας μου, μιλάω για έναν συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος προκάλεσε τους παίκτες μου και τους είπε, σήμερα παιζόταν καταρχάς το παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος και του είπε εν ψυχρώ του Κόρμπου ότι "μη χτυπιέστε τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς".

Σε ποιο παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος λέει ο διαιτητής στους παίκτες μου ότι τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς, είναι ντροπή. Εμείς θα κυνηγήσουμε τον συγκεκριμένο διαιτητή όσον αφορά νομικά και στην ΕΠΟ, δεν θέλουμε ποτέ να μας ξανασφυρίξει και να υποστεί τις κυρώσεις που πρέπει να υποστεί, σας ευχαριστώ πάρα πολύ».