Βαθμολογία

Λουτσέσκου: «Η Ξάνθη άξιζε περισσότερο τη νίκη»

Χωρίς νίκη για δεύτερη αγωνιστική στη σειρά έμεινε η Ξάνθη, η οποία το βράδυ του Σαββάτου (28/1) έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου η ομάδα του ήταν αυτή που απείλησε και γι' αυτό ήταν πιο κοντά στη νίκη. Ωστόσο, ο Ρουμάνος είπε πως έμεινε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά: «Βλέποντας ολόκληρη την εικόνα του αγώνα, η Ξάνθη άξιζε περισσότερο τη νίκη. Παίξαμε σαν μία δυνατή ομάδα, σαν μία ομάδα υψηλού επιπέδου και οδηγήσαμε την ΑΕΚ σε ένα πολύ μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού να αμυνθεί πολύ πίσω. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες ανήκαν σε εμάς. Ο έλεγχος του παιχνιδιού ανήκε σε εμάς.

Η αλήθεια είναι πως αγωνιστήκαμε για μεγάλο διάστημα με παίκτη παραπάνω, αλλά η αποβολή του Γκάλο προήλθε από μία μεγάλη -δική μας- ευκαιρία. Είχαμε συνολικά τρεις μεγάλες ευκαιρίες, ενώ απ' την ΑΕΚ θυμάμαι μόνο μία. Ακόμα και στο 10 εναντίων 10 η Ξάνθη έπαιξε καλύτερα απ' την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ποιότητα παικτών και λαμβάνοντας υπόψιν αυτή την παράμετρο είμαι ικανοποιημένος απ' το αποτέλεσμα. Όμως, βάσει της εικόνας του αγώνα, αξίζαμε κάτι παραπάνω».