Βαθμολογία

Η Πελασγιώτιδα δίδαξε ήθος γι’ ακόμη μία φορά (pics)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/1) η ετήσια χοροεσπερίδα της Πελασγιώτιδας στο κλειστό γυμναστήριο του 7ου Γυμνασίου Λάρισας. Παράλληλα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για όλα τα τμήματα της ακαδημίας. Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως η ακαδημία ποδοσφαίρου της «Πέλας» αριθμεί 200 παιδιά, 70 παιδιά στο μπάσκετ και 30 στο βόλεϊ. Η αίθουσα «πλημμύρησε» από πολλά μικρά παιδιά της ακαδημίας και απέδειξε γι’ ακόμη μία φορά πως μέσα από αυτή την προσπάθεια τόσων χρόνων τα παιδιά στρέφονται στον αθλητισμό και όχι σε άλλους πειρασμούς.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα της Πελασγιώτιδας διαθέτει τμήματα σε πολλά αθλήματα και την κατατάσσει στις κορυφαίες στο νομό. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους. Η βραδιά περιελάμβανε πλούσια γεύματα, καθώς και μια ωραία ορχήστρα όπου στο κλαρίνο ήταν ο Γιώργος Αραμπατζής, στο μπουζούκι και φωνή ο Γιώργος Ντάγκαλος, στα κρουστά ο Ευριπίδης Σακελλαρίου, στα πλήκτρα ο Ηλίας Χατζηλιάδης και στο τραγούδι η Ελένη Θυμιούλα. Ο χορός κράτησε για τα καλά…

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αργύρης Γκρίμπας βράβευσε και προσωπικότητες που πέρασαν από την ομάδα, με πρώτον τον κ. Κώστα Τζουρτζουκλή για την συνολική του προσφορά αφού ήταν συνολικά 17 χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας και για 18 συνεχόμενα χρόνια προπονητής και μάλιστα κατάφερε στην θητεία του να βγει κυπελλούχος το 1985 κερδίζοντας τον Ηρακλή Χάλκης.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο Γιώργος Πλίτσης για την συνολική προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης βραβεύτηκε ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος αφού ήταν τερματοφύλακας στην ομάδα. Από το 1989 – 1998 έπαιξε στην ΑΕΛ για 7 ολόκληρα χρόνια στην Α’ Εθνική και δύο στην παρακάτω κατηγορία.

Τιμητικές πλακέτες επίσης έλαβαν οι αδελφοί Τσακμακίδη αφού ξεκίνησαν από την ομάδα της «Πέλας» και στη συνέχεια μεταπήδησαν στην ΑΕΛ.

*Το athleticlarissa.gr πήρε το θερμό χειροκρότημα από την κατάμεστη αίθουσα αφού ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γκρίμπας ευχαρίστησε από καρδιάς τη Βάσω Γκατζούλη που είναι δίπλα στην ομάδα και στηρίζει μέσα από το σάιτ την μεγάλη προσπάθεια του ιστορικού σωματείου. Στην βραδιά βρέθηκε και ο ταμίας της ΕΠΣΛ κ. Νίκος Δημεράς, καθώς και ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Λάρισας κ. Στέλιος Νίτσας.

*Στην όμορφη αυτή βραδιά παρευρέθησαν και δύο άνθρωποι που χρόνια τώρα είναι δίπλα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα βοηθούν έμπρακτα τα σωματεία. Ο λόγος για τον κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη και τον κ. Τέλη Γκούμα.

Ακολουθούν εικόνες από την όμορφη βραδιά…