Βαθμολογία

Αποχώρησε ο Πρωτογεράκης

Προσωπικοί λόγοι είναι αυτοί που δεν αφήνουν τον Κώστα Πρωτογεράκη να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Ερμή Ζωνιανών, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την αποχώρησή του και να του εύχεται να καλύτερα στην καριέρα του.

Μάλιστα στην ανακοίνωση η ομάδα του Ερμή μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο, τονίζοντας πως αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ομάδας τόσο σε αγωνιστικό αλλά και ηθικό επίπεδο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας των Ζωνιανών: “Ο Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ με λύπη ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Πρωτογεράκη. Η διοίκηση της ομάδας σεβόμενη το οικογενειακό πρόβλημα του ποδοσφαιριστή δεν στάθηκε εμποδιο στην επιθυμία του προχωρώντας στην αποδέσμευση του από το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Ο Κώστας αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ομάδας μας τόσο σε αγωνιστικό όσο και ηθικό επίπεδο και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του”.

Πηγή: grandsport