Βαθμολογία

Μοιρασιά στο ντέρμπι

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ” Εθνικής., Ιωνικός και Άγιος Ιερόθεος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Δύναμη, πάθος ευκαιρίες και καλό θέαμα ήταν τα κύρια στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον αγώνα, με τον Άγιο Ιερόθεο να έχει καλές στιγμές στο α” ημίχρονο να ανοίξει το σκορ με τον Θανόπουλο αφού το σουτ που επιχείρησε στο 4′ έφυγε άουτ, ενώ ο Ιωνικός απάντησε στο 49′ με το σουτ του Καραλή να σταματάει στα πόδια του Κυρίτση.

Στη συνέχεια και πάλι ο Ιερόθεος είχε καλή στιγμή και συγκεκριμένα στο 80′ όταν ο Παναγόπουλος σε μια εκπληκτική φάση με ανάποδο χέρι δεν επέτρεψε στο Θανόπουλου να χριστεί σκόρερ με κεφαλιά αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους θα μπορούσαν… να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις όμως η κεφαλιά του Ζαφειρίδη έφυγε λίγο άουτ.

ΑΓΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Κωστούλας (12′ λ.τρ. Λέσι), Δάρρας, Γούλας, Καραμέρης (80′ Κατσίκιας), Γκουτσούλας, Σούφλας, Σαγανάς, Θανόπουλος (90+1 Νιζάμης),

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μειμάρογλου, Κρητικός, Προβατίδης, Σιμιτσής (80′ Ζαφειρίδης), Μαρής (87′ Σικαλιάς), Καραλής (65′ Καμαρά), Σαπαλίδης, Αργυρίου.